Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Η Diane Kruger στο νέο τεύχος της Vogue

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Η Diane Kruger στο νέο τεύχος της Vogue

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H διάσημη ηθοποιός Diane Kruger μιλάει με ενθουσιασμό στη Vogue Greece για τη νέα της ταινία, όπου πρωταγωνιστεί στο πλευρό σπουδαίων γυναικών, ενώ ανοίγεται για την καριέρα της στο χώρο του μόντελινγκ, τη σχέση της με την ομορφιά και για την ελευθερία που έχει βρει μετά την ηλικία των 40.

Η πολυαναμενόμενη ταινία 355, στην οποία πρωταγωνιστεί η Diane Kruger μαζί με τις Jessica Chastain, Lupita Nyong’o, Penélope Cruz και Fan Bingbing σκοπεύει να κάνει την ανατροπή στα κατασκοπικά φιλμ, όπου έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε άντρες ήρωες. “Νιώθω ότι φτιάξαμε μια ταινία που στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για τη γυναικεία ενδυνάμωση και αλληλεγγύη, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο στο Χόλιγουντ,” δηλώνει η Diane Kruger στη Vogue Greece.

Η ίδια εξομολογείται μερικά από τα λάθη που έκανε στο παρελθόν, υποκύπτοντας στα σκληρά πρότυπα ομορφιάς που επέβαλε η βιομηχανία της μόδας, ενώ παραδέχεται πως πλέον, έπειτα από ένα ταξίδι ενδοσκόπησης, δεν έχει το άγχος της ηλικίας και του χρόνου που περνάει.

“Αισιοδοξώ ότι το μέλλον κρύβει πάντα κάτι καλό για όλους μας,” τονίζει η Diane Kruger.

Μη χάσετε το νέο διπλό τεύχος της Vogue Greece, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή