ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Το θρυλικό μοντέλο Twiggy στο νέο τεύχος της Vogue

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Το θρυλικό μοντέλο Twiggy στο νέο τεύχος της Vogue

Γεννήθηκε ως Lesley Hornby στο Middlesex της Αγγλίας το 1949 και στην ηλικία των 16 ετών βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή: μια καρέκλα στο κομμωτήριο Leonard of Mayfair. H συνέχεια είναι γνωστή σχεδόν σε όλους μας. 

Το 71χρονο σήμερα μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια σηματοδότησε τα Swinging Sixties με το χαϊδευτικό της όνομα Twiggy και τη χαρακτηριστική “αγορίστικη” κουπ που της εξασφάλισε τον τίτλο του “προσώπου της χρονιάς” στη Βρετανία.

Η Twiggy κυριάρχησε στη βιομηχανία σε μια εποχή που η μόδα είχε ακόμα τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. “ Όλη αυτή η συζήτηση που αναπτύσσεται τώρα γύρω από το diversity είναι καταπληκτική, γιατί η ομορφιά βρίσκεται παντού. Ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα στον χώρο. Όλοι πρέπει να αισθανόμαστε άνετα με το σώμα μας,” δηλώνει στη Vogue Greece σχετικά με τη μόδα και την ομορφιά στη σημερινή εποχή.

Οι ιστορίες της Twiggy με τους διασημότερους φωτογράφους μόδας, η συναρπαστική επαγγελματική και προσωπική πορεία της και τα μαθήματα που πήρε από τον χρόνο και τη ζωή σε μία θερμή συνέντευξη.

Μη χάσετε το νέο διπλό τεύχος της Vogue Greece, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.