Με το περιοδικό «Κ»: Από τα ερείπια του Αγώνα στις πλουσιότερες χώρες του κόσμου

Με το περιοδικό «Κ»: Από τα ερείπια του Αγώνα στις πλουσιότερες χώρες του κόσμου

Ένα infographic εννέα σελίδων

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το περιοδικό «Κ» που κυκλοφορεί αύριο είναι μια ειδική, πολυσέλιδη έκδοση που φιλοδοξεί να είναι ένας υψηλού επιπέδου οδηγός για τη νέα χρονιά. Ειδική θέση στην αυριανή έκδοση κατέχει το πολυσέλιδο αφιέρωμα στην Επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Τα κείμενα των Ρόντρικ Μπίτον, Πασχάλη Κιτρομηλίδη, Αριστείδη Χατζή και Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη συνοδεύει ένα εξίσου φλοδοξο infograpgic εννέα σελίδων που μέσα από νούμερα και στατιστικά στοιχεία σε βάθος δύο αιώνων επιχειρεί να σας μεταφέρει την μεταμόρφωση του πρώτου, μικρού, καχεκτικού ελληνικού κράτους του 1830 σε μια ώριμη, ευημερούσα Δημοκρατία της φιλελεύθερης Δύσης.

Δεν καταγράφονται μόνο οι επιτυχίες και τα άλματα αλλά και οι καθυστερήσεις ή τα πισωγυρίσματα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι ένας αξιόπιστος καθρέφτης της πορείας της χώρας από τα ερείπια που άφησε πίσω του ο Αγώνας μέχρι την καταξίωση ανάμεσα στις πλουσιότερες χώρες του κόσμου.

Μη χάσετε, λοιπόν, την αυριανή ειδική έκδοση του «Κ» που κυκλοφορεί στις 3 Ιανουαρίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή