Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: 24 υπέροχες συνταγές για το καθημερινό τραπέζι του Φεβρουαρίου

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: 24 υπέροχες συνταγές για το καθημερινό τραπέζι του Φεβρουαρίου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αγαπημένη στήλη του Γαστρονόμου, το Καθημερινό Συνταγολόγιο, έρχεται κάθε μήνα να μας λύσει τα χέρια με τον πονοκέφαλο που λέγεται «τι να φτιάξω σήμερα;». Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος με πεντανόστιμα καθημερινά πιάτα, πρωτότυπα, διαφορετικά, ιδιαίτερα αλλά πάντα απλά και εύκολα που αρέσουν σε όλους.

Οι σεφ του Γαστρονόμου μάς δείχνουν πώς να δώσουμε νοστιμιά στο καθημερινό τραπέζι και μας εκπλήσσουν κάθε φορά: Αχνιστή σούπα με βραστόψαρα, αφράτα κεφτεδάκια, αρνίσια παϊδάκια αλλά και μελωμένη ρεβιθάδα με χόρτα εποχής, λαχταριστές μακαρονάδες, ζουμερό κοτόπουλο με λάχανο στην κατσαρόλα και απίθανες φουρνιστές γαρίδες με ρύζι είναι μόνο μερικά από τα φαγητά που θα γεμίσουν το τραπέζι μας τον τελευταίο μήνα του χειμώνα. Το καθημερινό μας φαγητό είναι υγιεινό, θρεπτικό και ισορροπημένο, αλλά επίσης πρωτότυπο και ευφάνταστο, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες και τεχνικές.

Τον Φεβρουάριο απολαμβάνουμε τα τελευταία λαχανικά του χειμώνα, όπως πράσο, λάχανο και μπρόκολο, και όπως συνηθίσαμε τον τελευταίο χρόνο, και αυτόν τον μήνα θα προγραμματίσουμε τις αγορές μας, θα προμηθευτούμε όλα τα υλικά μας εγκαίρως και με ασφάλεια και θα μαγειρέψουμε απολαυστικά φαγητά για όλη την οικογένεια.

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή 14/2 με την Καθημερινή 

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: 24 υπέροχες συνταγές για το καθημερινό τραπέζι του Φεβρουαρίου-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή