Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Η Donatella Versace αποκλειστικά στη Vogue Greece Μαρτίου

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Η Donatella Versace αποκλειστικά στη Vogue Greece Μαρτίου

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γυναίκα πίσω από τον πιο δημιουργικό οίκο στην ιστορία της μόδας, η Donatella Versace, μιλάει αποκλειστικά στον Filep Motwαry για το τεύχος Μαρτίου της Vogue Greece, εξηγώντας τη σημασία του “made in Italy”, της εξέλιξης και φυσικά της υπερβολής, καταθέτοντας τη δική της άποψη για την πορεία της μόδας μετά την κρίση του κορωνοϊού.

«Το πρώτο πράγμα που επείγει να αγκαλιάσουμε σήμερα είναι η ελευθερία της έκφρασης. Αρκετές γυναίκες το έκαναν εδώ και πολύ καιρό, έστω μέσα από τον τρόπο που ντύνονταν, αψηφώντας κάθε είδους κριτική. Το να είσαι σέξι είναι στάση ζωής, είναι τρόπος σκέψης και αντίληψης, από το πώς φοράς κάτι και πώς περπατάς μέχρι το άρωμα που επιλέγεις. Η εμφάνιση έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ευτυχώς, οι σημερινές γυναίκες –και άντρες– ενδιαφέρονται αρκετά για την εμφάνισή τους, όμως πλέον, πέρα από αυτήν, θέλουν να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα. Η σεξουαλικότητα δεν έχει να κάνει με το πόσο δέρμα δείχνει κάποιος, αλλά με τη γλώσσα του σώματος, την κίνηση, την ομιλία και, πρωτίστως, με το πώς αντιμετωπίζουμε τους άλλους σε σχέση με τον εαυτό μας», τονίζει μεταξύ άλλων. 

*Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο νέο τεύχος Μαρτίου της Vogue Greece, που κυκλοφορεί στα περίπτερα αυτή την Κυριακή (28/2) με την Καθημερινή. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή