Τα αστυνομικά ΒΙΠΕΡ τώρα με την «Καθημερινή»

Τα αστυνομικά ΒΙΠΕΡ τώρα με την «Καθημερινή»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λένε ότι ακόμη και οι πιο σκληροί τύποι θέλουν να νοιώθουν ότι κάποιος τούς αποζητάει, καθώς και τη φροντίδα μιας γυναίκας.

Κι εμένα με ζητούσαν ο στρατός, η αστυνομία της Πολιτείας και ένα σωρό άλλες αρχές. Και ακόμα υπήρχε μια κούκλα μ’ ένα μικρό κομψό πιστολάκι των 32 στο χεράκι της, που πέθαινε από την επιθυμία να με φροντίσει…

Ποιος είμαι εγώ; Μα ο Σελ Σκωτ, ο ανθρώπινος στόχος για κάθε πιστόλι στην Καλιφόρνια…

Ο Ρίτσαρντ Πραίηδερ (Richard Scott Prather) είναι ο συγγραφέας της σειράς αστυνομικών βιβλίων με πρωταγωνιστή τον Σελ Σκοτ, τα οποία πούλησαν πάνω από 40.000.000 αντίτυπα στις ΗΠΑ και μεταφράστηκαν σε πολλές γλώσσες. Το πρώτο βιβλίο της σειράς κυκλοφόρησε το 1950 και το τελευταίο το 1987. Ο Πραίηδερ διετέλεσε δύο φορές μέλος του διοικητικού συμβουλίου της αμερικανικής Ένωσης Συγγραφέων Μυστηρίου και το 1986 τιμήθηκε με το Private Eye Writers of America’s Life Achievement Award για τη συμβολή του στο αστυνομικό μυθιστόρημα.

Αυτή την Κυριακή 7/3 μαζί με την «Καθημερινή»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή