Κυριακή 4/4 με την «Καθημερινή»: Οι 4 ΤΡΟΧΟΙ, το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου, τώρα κάθε μήνα μαζί με την «Καθημερινή της Κυριακής»!

Κυριακή 4/4 με την «Καθημερινή»: Οι 4 ΤΡΟΧΟΙ, το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου, τώρα κάθε μήνα μαζί με την «Καθημερινή της Κυριακής»!

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ανανεωμένο τεύχος Απριλίου, οι 4ΤΡΟΧΟΙ ταξιδεύουν στη Γερμανία για να οδηγήσουν την εκρηκτική έκδοση Clubsport των 300 ίππων του νέου Golf GTI.

Απέναντι στο παραδοσιακό «καυτό» hatchback, μπορεί η ηλεκτροκίνηση, που μπαίνει σταδιακά στη ζωή μας, να μας προσφέρει εξίσου συναρπαστικές οδηγικές εμπειρίες; Ο Γιώργος Συρόπουλος, δοκιμαστής της Automobili Pininfarina, μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του από το κόκπιτ του ηλεκτρικού Battista των 1.900 ίππων.

Ωστόσο, η ηλεκτροκίνηση ταιριάζει ακόμα καλύτερα στην καθημερινή οδήγηση. Κινούμαστε στο κέντρο της Αθήνας με έξι ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το καθένα με τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, που έρχονται να μεταμορφώσουν την οδήγηση στην πόλη.

Αυτή την Κυριακή 4 Απριλίου μαζί με την «Καθημερινή»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή