Συγκρίνουμε έξι ηλεκτρικά αυτοκίνητα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της πόλης στο περιοδικό 4 ΤΡΟΧΟΙ, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Συγκρίνουμε έξι ηλεκτρικά αυτοκίνητα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της πόλης στο περιοδικό 4 ΤΡΟΧΟΙ, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ηλεκτροκίνηση και τα οχήματα «αστικού χαρακτήρα» είναι δύο έννοιες που ταυτίζονται στη συνείδηση όλων – και για το λόγο αυτόν «επιχειρούμε» εντός πόλης με έξι από αυτά-, με πρωταρχικό στόχο να διαπιστώσουμε τη δυναμική τους στον φυσικό τους χώρο.

Σαφώς και δεν υπάρχει μία λύση που να καλύπτει τις ανάγκες όλων. Στο πλαίσιο αυτό, οι έξι κατασκευαστές της δοκιμής ποντάρουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και ύφος, σε διαφορετικούς τομείς·η Fiat επί του προκειμένου δίνει έμφαση στο εκλεπτυσμένο στυλ και στην ενδο-αστική αυτονομία του «500», η Mini στον σπορ χαρακτήρα του Cooper SE, η DS στην πολυτέλεια και στον premium χαρακτήρα του DS 3 Crossback E-Tense, η BMW στο ντιζάιν και στην τεχνολογική αρτιότητα του i3, η Mazda στο σχεδιασμό και στο μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα στο σύνολο του κύκλου ζωής του MX-30 και η Honda στο «ειρηνικό» πάντρεμα του ρετρό χαρακτήρα του «e» με τη σύγχρονη τεχνολογία.

Σε κάθε περίπτωση, κοινός παρονομαστής και στόχος όλων είναι οι απρόσκοπτες μετακινήσεις εντός του κλεινού άστεως, όπως της Αθήνας, στην οποία και περιηγηθήκαμε για την κάλυψη των φωτογραφικών αναγκών της δοκιμής μας.

*Διαβάστε την πλήρη δοκιμή των 6 ηλεκτρικών αυτοκινήτων πόλης στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ, που κυκλοφορεί στα περίπτερα αυτή την Κυριακή (4/4) μαζί με την Καθημερινή.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή