Την Κυριακή 4/4, το Bluekey από το διαδίκτυο στις μπλε σελίδες της «Κ»

Την Κυριακή 4/4, το Bluekey από το διαδίκτυο στις μπλε σελίδες της «Κ»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το BLUEKEY αποτελεί τη νέα προσθήκη στις Μπλε Σελίδες της “Καθημερινής της Κυριακής” που εμπλουτίζονται με ειδήσεις, εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ και έρευνες για το premium real estate στην Ελλάδα, την εξοχική κατοικία και τα επαγγελματικά ακίνητα. Στόχος του είναι να προσφέρει τόσο στον επίδοξο πωλητή όσο και στον ενδιαφερόμενο αγοραστή ενός ακινήτου, ολοκληρωμένη και έγκυρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις στην κτηματαγορά. Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή διαβάστε τη μεγάλη ετήσια έρευνα της διεθνούς συμβουλευτικής εταιρείας ακίνητης περιουσίας Knight Frank “Wealth Report 2021” ποιες πόλεις επιλέγουν οι κροίσοι του πλανήτη για την αγορά της κατοικίας τους, τις επενδύσεις ή την εκπαίδευση των παιδιών τους, καθώς και σε ποιες περιοχές της γης αναζητούν εξοχική κατοικία. Διαβάστε επίσης τις αλλαγές και τις υπεραξίες που ήδη δημιουργεί η νέα Γραμμή του Μετρό της Αθήνας στις περιοχές που πρόκειται να εξυπηρετήσει, αλλά και το νέο ράλι που καταγράφουν οι τιμές των μονοκατοικιών σε μια περίοδο που λόγω πανδημίας η ζήτηση εκτοξεύεται, αλλά η προσφορά είναι περιορισμένη.

Παράλληλα, το Bluekey θα το βρείτε και στο διαδίκτυο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.bluekey.gr, τη νέα ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων με την εγκυρότητα της «Καθημερινής» και την τεχνογνωσία του Spitogatos Network.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή