Μια μάσκα έργο τέχνης, ΔΩΡΟ με την Καθημερινή, την Κυριακή 11/4

Μια μάσκα έργο τέχνης, ΔΩΡΟ με την Καθημερινή, την Κυριακή 11/4

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέχνη εν σμικρώ για καλό σκοπό  

Η «Καθημερινή» αγαπά και στηρίζει τους ακρίτες. Σε συνεργασία με την γκαλερί Ζουμπουλάκη αλλά και με την startup Watermasks που επικεντρώνει την δράση της στην νησιωτική Ελλάδα, η εφημερίδα προσφέρει ένα ιδιαίτερο δώρο στους αναγνώστες της. Ως αντιστάθμισμα για κάθε κομψή μάσκα που θα βρείτε την Κυριακή 11/4 με την «Καθημερινή», θα γίνει αντίστοιχα δωρεά χιλιάδων μασκών ατομικής προστασίας προς το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό αλλά και τους κατοίκους σε δέκα μικρά νησιά της πατρίδας μας.

Ο δημιουργός της Watermasks, Στέφανος Νόλλας, στέκεται στο πλευρό των νησιωτών από το 2007 μέσα από την μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Άγονη Γραμμή Γόνιμη». Μαζί με την Δάφνη Ζουμπουλάκη επέλεξαν επτά εικαστικούς – Μαρία Φιλοπούλου, Νίκος Λαγός, Διαμαντής Αϊδίνης, Ιωάννα Ράλλη, Αντώνης Κυριακούλης, Φίλιππος Θεοδωρίδης και Στέφανος Ρόκκος – τα έργα των οποίων θα κοσμήσουν τις μάσκες που θα βρείτε την Κυριακή 11/4 στην «Καθημερινή». Είναι τέχνη εν σμικρώ για καλό σκοπό.  

Αυτή την Κυριακή 11 Απριλίου μαζί με την «Καθημερινή»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή