10 χρόνια MANCODE. Το ταξίδι συνεχίζεται με δημιουργία, αξίες και στιλ, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

10 χρόνια MANCODE. Το ταξίδι συνεχίζεται με δημιουργία, αξίες και στιλ, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο τεύχος του MANCODE αναδεικνύει στο cover story, τον Πρίγκιπα Φίλιππο, Duke of Edinburgh (1921-2021) ως τον εκπρόσωπο μιας ολόκληρης εποχής.

Τον προηγούμενο  χρόνο ξεχώρισαν  άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι με το έργο και τις αξίες τους μας εμπνέουν. Είναι οι MANCODERS του 2020.

Την εκ των έσω  ιστορία του Maxim’s, του διασημότερου restaurant του Παρισιού, μας αφηγείται ως συμμετέχων και συνδημιουργός της, ο sir Taki Theodoracopulos.

Ο  Jeremy Clarkson οδηγεί το νέο Range Rover και μας εξηγεί γιατί: «Δεν είναι ντίβα αλλά πολύ ελβετικό για λασπωμένα χωράφια».

Την  αέναη γοητεία των Γαλλίδων εκπροσωπούν χωρίς αμφιβολία η Marine Vacth, Mélanie Laurent και η Louise Bourgoin.   

Buckingham we have a problem…  Ο Χρήστος Ζαμπούνης γράφει για τον απογαλακτισμό των Sussex.

O καθηγητής Θεοδόσης Τάσιος συνομιλεί με τον Λάμπη Ταγματάρχη για τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία και τη δυσεκτίμητη σημασία των πνευματικών δυνάμεων.

Ελληνικό #MeToo: Και τώρα που βρισκόμαστε; Τρεις δυναμικές γυναίκες από τον χώρο της υποκριτικής, η Κατερίνα Παπουτσάκη, Τόνια Σωτηροπούλου και Εριφύλη Κιτζόγλου, μοιράζονται τις σκέψεις τους.

Την ιδιαίτερη σχέση των σπορ με τον κινηματογράφο παρουσιάζει ο Julien Camy, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου “Sport et Cinéma”, στον Γιώργο Αρχιμανδρίτη.

10 χρόνια MANCODE . Το ταξίδι συνεχίζεται με δημιουργία και στυλ

 

Αυτή την Κυριακή 18 Απριλίου μαζί με την «Καθημερινή»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή