Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Κι όμως,οι εμβολιασμοί ήδη αποδίδουν -το πρώτο τείχος ανοσίας στην Ελλάδα: Ο αριθμός των ημερησίων κρουσμάτων κορωνοϊού παραμένει υψηλός, αλλά είναι πλέον σαφές ότι οι εμβολιασμοί αποδίδουν και σταδιακά οικοδομείται τείχος ανοσίας στη χώρα. Αποκαλυπτικοί είναι οι πίνακες για το ποσοστό εβδομαδιαίων διασωληνώσεων ασθενών με COVID-19 ανά ηλικιακή ομάδα. Οπως προκύπτει, οι διασωληνώσεις έχουν καθοδική πορεία για τα άτομα άνω των 80 ετών, καθώς και για τα άτομα από 60 έως 64 και 75 έως 79 ετών, για τα οποία το εμβολιαστικό πρόγραμμα έχει προχωρήσει σημαντικά.

• Συνέντευξη Νίκου Δένδια: Να μην κρύψουμε τις διαφορές μας κάτω από το χαλί: «Δεν είναι δυνατόν να κρύψουμε κάτω από το χαλί τα ζητήματα στα οποία έχουμε διαφορετική αντίληψη» λέει στην «Κ» ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στην πρώτη συνέντευξή του μετά την αντιπαράθεσή του στην Αγκυρα με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο κ. Δένδιας επισημαίνει ότι η επίσκεψή του αυτή στοχεύει στη βελτίωση των σχέσεων με την Τουρκία και ότι η επίλυση των διαφορών στο Αιγαίο είναι δύσκολη και έχει ως προϋπόθεση η Αγκυρα να αρχίσει να σέβεται τη διεθνή νομιμότητα. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

• ΦΑΚΕΛΟΣ: Πού βαδίζει η Τουρκία.

•Το ανεξιχνίαστο μπαράζ δολοφονιών από το 2017.Το παζλ της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση Καραϊβάζ.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

•Το 2023 ή το 2024 η πλήρης ανάκαμψη του τουρισμού:Τότε θα επιστρέψει ο τουρισμός στα επίπεδα του 2019, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, σύμφωνα με εκτιμήσεις κορυφαίων στελεχών του κλάδου, σε έρευνα για το θέμα. 

•Ποια επαγγέλματα θα κυριαρχούν το 2030: Διαδίκτυο ,πράσινη ενέργεια, βιοτεχνολογία, ρομποτική στο επίκεντρο

•Η τετραήμερη εργασία και το ελαστικό ωράριο:  Δυνατότητα εφαρμογής της τετραήμερης εβδομαδιαίας εργασίας, μέσω του ελαστικού ωραρίου, δίνει το εργασιακό νομοσχέδιο. Με συλλογική συμφωνία ή με ατομική, κατόπιν αιτήματος του εργαζομένου  το 8ωρο θα μπορεί να γίνεται 10ωρο, με αντίστοιχη μείωση ωραρίου ή ρεπό σε άλλο χρονικό διάστημα. 

•Ο Μπάιντεν στα βήματα του Ρούζβελτ , τα φιλόδοξα σχέδια και οι πρώτες εκατό ημέρες. 

•H «άγνωστη» αντιπρόεδρος και το ελληνικό χέρι βοήθειας. Το νέο βιβλίο για την Κάμαλα Χάρις με άγνωστες πτυχές της ζωής της παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα η «Κ».

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

•Ο κυβερνήτης της θρυλικής ακταιωρού «Φαέθων»  μιλάει για τα γεγονότα στην Κύπρο το 1964, για τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης, τις καθαρές θάλασσες και για τα χρόνια που βρισκόταν στο τιμόνι της  ΗΕLMEPA.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή