Regina King: «Στα 50 μου έχω κερδίσει αρκετή σοφία για να πω «ναι» σ’ ένα τέτοιο εξώφυλλο της Vogue Greece»

Regina King: «Στα 50 μου έχω κερδίσει αρκετή σοφία για να πω «ναι» σ’ ένα τέτοιο εξώφυλλο της Vogue Greece»

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H οσκαρική ηθοποιός και ανατρεπτική σκηνοθέτις Regina King, ποζάρει στη Vogue Greece Μαΐου «όπως είναι» σ’ ένα εξολοκλήρου αρετουσάριστο cover story και μιλάει στην Ελίνα Δημητριάδη για όλα αυτά που την αφορούν και την εμπνέοουν, με πρώτη και καλύτερη την αλήθεια και τη δικαιοσύνη στη ζωή και στην τέχνη.

«Ένιωσα πως είχα τη δυνατότητα να κάνω κάτι έξω από τη βολή μου, να μην έχω να βασίζομαι στο Photoshop, και πιστεύω πως αυτή η κίνηση της Vogue Greece είναι ένα μήνυμα ενδυνάμωσης, ειδικά για τις γυναίκες», λέει η χολιγουντιανή σταρ στην αποκλειστική της συνέντευξη στην ελληνική Vogue. «Χρησιμοποιούμε τα social media σαν βαρόμετρο για το τι είναι ομορφιά, ενώ πρόκειται για φιλτραρισμένες εικόνες. Έχουμε απομακρυνθεί πολύ από το να αγκαλιάσουμε αυτό που είμαστε. Δεν θα πω ψέματα, είχα άγχος μέχρι να δω πώς θα είναι το αποτέλεσμα της φωτογράφισης, ήξερα πως θα κριθώ, αλλά ελπίζω να αποτελέσει έμπνευση για τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τη φυσική ομορφιά τους και να καταλάβουν ότι τα περισσότερα από όσα βλέπουν δεν είναι αληθινά», συνεχίζει. 

«Ξέρεις τι; Δεν δίνω δεκάρα! Είμαι στα 50 μου, νιώθω πως δεν έχει αλλάξει κάτι στο σώμα μου, εκτός από τις μέρες που ξυπνάω κι εγώ πιασμένη και νιώθω ότι έχω κερδίσει αρκετή σοφία για να γνωρίζω ότι υπάρχουν τόσα ακόμη να μάθω, αλλά και αρκετή για να πω «ναι» σε ένα τέτοιο εξώφυλλο της Vogue Greece και να μη δίνω δεκάρα».  

*Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στη Vogue Greece Μαΐου, που κυκλοφορεί στα περίπτερα αυτή την Κυριακή (25/4) μαζί με την Καθημερινή. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή