Οι συλλεκτικές μάσκες “έργα τέχνης” που αγαπήσαμε επανακυκλοφορούν σήμερα με την Καθημερινή της Κυριακής

Οι συλλεκτικές μάσκες “έργα τέχνης” που αγαπήσαμε επανακυκλοφορούν σήμερα με την Καθημερινή της Κυριακής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μάσκες «έργα τέχνης» που προσφέρει δώρο η Καθημερινή της Κυριακής σε συνεργασία με την Γκαλερί Ζουμπουλάκη και την Watermasks, κυκλοφορούν ξανά!

Οι συλλεκτικές πάνινες μάσκες που αγαπήσαμε, φιλοτεχνημένες αφιλοκερδώς από επτά καταξιωμένους Έλληνες ζωγράφους (Διαμαντής Αϊδίνης, Φίλιππος Θεοδωρίδης, Αντώνης Κυριακούλης, Νίκος Λαγός, Ιωάννα Ράλλη, Στέφανος Ρόκος, Μαρία Φιλοπούλου) έχουν στόχο να εξασφαλίσουν τη δωρεά χειρουργικών μασκών στις Δημόσιες Δομές Υγείας της νησιωτικής Ελλάδας.

Για κάθε μάσκα που θα βρείτε στην Καθημερινή, θα γίνει αντίστοιχα δωρεά χιλιάδων μασκών ατομικής προστασίας προς το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, αλλά και τους κατοίκους, σε δέκα μικρά νησιά της πατρίδας μας.

Τους επτά καλλιτέχνες επέλεξαν ο Στέφανος Νόλλας, δημιουργός της startup Watermasks που επικεντρώνει την δράση της στην νησιωτική Ελλάδα και στέκεται στο πλευρό των νησιωτών από το 2007 μέσα από την μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Άγονη Γραμμή Γόνιμη», μαζί με την Δάφνη Ζουμπουλάκη

Επιλέξτε το αγαπημένο σας συλλεκτικό σχέδιο και αποκτήστε τη δική σας ξεχωριστή μάσκα με την Καθημερινή της Κυριακής, που κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μεγάλη Παρασκευή 30/04. Η κάθε μάσκα, ένα έργο τέχνης που μπορούμε να φορέσουμε!

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και σας προσκαλούμε ξανά σε αυτή την αξιόλογη κοινωνική προσπάθεια. Τέχνη εν σμικρώ για καλό σκοπό!

Η Καθημερινή της Κυριακής με τις συλλεκτικές μάσκες, κυκλοφορεί σήμερα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή