Αυτή την _υρια_ή… βρες το «Κ»: Αγαπάμε τη ζωή και το δείχνουμε

Αυτή την _υρια_ή… βρες το «Κ»: Αγαπάμε τη ζωή και το δείχνουμε

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτή την Κυριακή ένα νέο «Κ» γεννιέται: το εβδομαδιαίο περιοδικό της Καθημερινής επανασχεδιάστηκε, μεγάλωσε, εμπλουτίστηκε με νέες υπογραφές και έρχεται να αγκαλιάσει με πάθος τη ζωή που μας περιμένει εκεί έξω. Νέα και αγαπημένα στέκια, βόλτες, φαγητό, κρασί, διασκέδαση, κηπουρική, αρχιτεκτονική, ντιζάιν, βιβλίο, τηλεόραση, γυμναστική, ευ ζην, αστική κουλτούρα· οτιδήποτε μπορεί να κάνει την καθημερινότητά μας λίγο ή πολύ καλύτερη, οτιδήποτε μπορεί να κάνει την διαφορά στις ζωές μας έχει θέση στη νέα εποχή του περιοδικού της Καθημερινής της Κυριακής που κυκλοφορεί στις 9 Μαϊου.

Το εξώφυλλο του περιοδικού, που υπογράφει η εγκατεστημένη στο Λονδίνο Ελένη Καλορκότη και της οποίας το πελατολόγιο περιλαμβάνει τίτλους όπως το New Yorker, οι New York Times, το Atlantic και o Εconomist, γιορτάζει το σταδιακό «άνοιγμα« της ζωής στην Αθήνα όπως και οι περισσότερες από τις σελίδες του νέου μας τεύχους. «Μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα με τις Καρυάτιδες να κατεβαίνουν από το βάθρο τους, να αφήνουν το φορτίο τους και να κάνουν ένα διάλειμμα. Όλοι νιώσαμε μεγάλο βάρος το τελευταίο διάστημα και κάθε πρόγευση ελευθερίας μάς δίνει μια αίσθηση χαράς και ελαφρότητας», λέει η ίδια.

Στο θέμα της επανεκκίνησης της ζωής μας, 23 δημιουργικά και ανήσυχα παιδιά της πόλης μιλούν για νέες συνήθειες, αγαπημένα στέκια και ταξίδια που έμειναν σε εκκρεμότητα. Λίγο πριν γίνει μαμά, η αγαπημένη μας food editor  Νένα Δημητρίου, μας έστειλε τις σημειώσεις της για το μεγάλο restart της εστίασης.

Ακόμα, ξεχυνόμαστε στο κέντρο της Αθήνας με την ανυπομονησία και την περιέργεια μικρού παιδιού και ανακαλύπτουμε τις μικρές και τις μεγάλες αλλαγές που μας περιμένουν εκεί έξω. Και κρατάμε σημειώσεις από την πασχαλινή Θεσσαλονίκη.

Μη χάσετε το πρώτο τεύχος του ανανεωμένου περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 9 Μαΐου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή