Το μεγάλο γαστρονομι_ό πρότζε_τ της Θεσσαλονί_ης. Βρες το «Κ» στις 23/5 με την «Καθημερινή»

Το μεγάλο γαστρονομι_ό πρότζε_τ της Θεσσαλονί_ης. Βρες το «Κ» στις 23/5 με την «Καθημερινή»

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δέκα χρόνια μετά το πρώτο τους μοντέρνο παντοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι επιχειρηματίες Θωμάς και Γιώργος Δούζης επιστρέφουν στην πόλη που επιμένει να τους στηρίζει, για να γιορτάσουν μία δεκαετία ERGON με το πιο τολμηρό τους πρότζεκτ, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα: το ERGON Agora East, έναν σύγχρονο και ολοκληρωμένο πολυχώρο γαστρονομίας στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, δίπλα στη θάλασσα, με 15 στρέμματα μποστάνι. Το «Κ» μίλησε μαζί τους για επιχειρηματικότητα, γαστρονομία αλλά και τουρισμό στην post covid Ελλάδα.

Στα άλλα μεγάλα θέματα του ανανεωμένου «Κ»: καθόμαστε στην ουρά για το πιο πολυσυζητημένο κτίριο των τελευταίων ετών και παίρνουμε μια καλή, πρώτη γεύση από τους νέους χώρους της Εθνικής Πινακοθήκης.

Η αύξηση των εμβολιασμών είναι πραγματικά ελπιδοφόρα, όμως μετά από έναν βαθιά τραυματικό χρόνο, μετά από τόση απομόνωση και πένθος, πότε θα έρθει η στιγμή που η ζωή θα ξαναγίνει ωραία;

Ανακαλύπτουμε μαζί σας τον καταρράκτη της Ραπεντώσας που κρύβεται στα βορειοανατολικά ριζά της Πεντέλης.

Το τεύχος της Κυριακής κλείνει με ένα χορταστικό, πολυσέλιδο αφιέρωμα με όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου: τα νέα μοντέλα, η πρόκληση της ηλεκτροκίνησης, το μέλλον που μας κλείνει το μάτι και τα best sellers της αγοράς.

 

Μη χάσετε το νέο τεύχος του ανανεωμένου «Κ» που κυκλοφορεί στις 23 Μαΐου  μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή