Φανταζόμαστε τη ζωή με 720.000 followers. Στο περιοδικό «K» στις 30/5 με την «Kαθημερινή»

Φανταζόμαστε τη ζωή με 720.000 followers. Στο περιοδικό «K» στις 30/5 με την «Kαθημερινή»

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η @mairiboo των εκατοντάδων χιλιάδων followers, η αψεγάδιαστη ντίβα που συναντήσαμε στη φωτογράφιση καμπάνιας παπουτσιών ήταν μια επαγγελματίας πλαισιωμένη από ένα επιτελείο ανθρώπων με την βοήθεια του οποίου ακονίζει την εικόνα της για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και ποιο είναι αυτό; Να ικανοποιηθούν τα χιλιάδες μάτια που περιμένουν να δουν τα μαλλιά της, το μακιγιάζ της, τα νύχια της, το ύφος της, την πόζα της, τα ρούχα και τα παπούτσια που φοράει, για να εμπνευστούν ή απλώς… να χαζέψουν και να ικανοποιήσουν την περιέργεια τους. Αυτή ήταν και η αφορμή για να συναντήσουμε την Μαίρη Συνατσάκη και να τη ρωτήσουμε πόσο ειλικρινής είναι η εικόνα που παρουσιάζει στο Instagram. Πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη του να ασκεί επιρροή καθημερινά σε τόσες χιλιάδες ανθρώπους. Και τελικά πώς είναι η ζωή με 720.000 μάτια στραμμένα πάνω της σε καθημερινή βάση.

Στα άλλα μεγάλα θέματα του ανανεωμένου «Κ»: Επισκεπτόμαστε το Πεδίον του Άρεως, το μεγάλο πάρκο του κέντρου της Αθήνας που στη διάρκεια των λοκντάουν κέρδισε ένα μοναδικό momentum ως προορισμός χιλιάδων Αθηναίων, ύστερα από μια περίοδο ακραίας υποβάθμισης.

Η αρθρογράφος των New York Times μοιράζεται τις εμπειρίες της για το πώς να ζήσει κανείς οκτώ δεκαετίες ζωής και πώς να μείνει δημιουργικός σ’ αυτή την ηλικία. Nαι, τα 80 (μπορούν να) είναι τα νέα 60.

Ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη όπου τα τελευταία καλοκαίρια, η νέα τάση ακούει στο όνομα «αστικές αυλές». Και είναι τόσο ωραίες όσο ακούγονται.

Μαθαίνοντας από τους καλύτερους: μια συντάκτρια του «Κ» πέρασε αρκετές ώρες στην πλατφόρμα του MasterClass και μοιράζεται την εμπειρία της.

 

Μη χάσετε το νέο τεύχος του περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 30 Μαΐου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή