4ΤΡΟΧΟΙ, συγκριτική δοκιμή δύο υβριδικών σουπερμίνι, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

4ΤΡΟΧΟΙ, συγκριτική δοκιμή δύο υβριδικών σουπερμίνι, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ερχομός του πρώτου φουλ υβριδικού Clio στην ιστορία του γαλλικού σουπερμίνι είναι γεγονός και το αντιμετωπίζουμε ανάλογα, τοποθετώντας το απέναντι στον ηγέτη της κατηγορίας αλλά και κύριο εκφραστή της υβριδικής τεχνολογίας, Toyota Yaris.

Κάθε «αντιπαράθεση» μεταξύ των σουπερμίνι δεν μπορεί παρά να κεντρίζει το ενδιαφέρον, καθώς η κατηγορία Β είναι η πιο εμπορική στη χώρα μας, με το μερίδιό της το πρώτο τρίμηνο του 2021 να ξεπερνά το 50% των πωλήσεων. Το μοντέλο που φιγουράρει στην κορυφή δεν είναι άλλο από το εν ενεργεία -Car Of The Year- Toyota Yaris, με την υβριδική του εκδοχή να κερδίζει την προτίμηση των αγοραστών. Σε αυτό τον πίνακα κατάταξης ακολουθείται από το περσινό Car Of The Year, Peugeot 208, το Opel Corsa και το Citroen C3, που κλείνουν τo πρώτο άτυπο final 4 μέχρι στιγμής, ενώ λίγο πίσω, στην 5η θέση, βρίσκεται το έτερο μεγάλο όνομα της κατηγορίας, Renault Clio. Το γαλλικό αυτό μοντέλο, από το 1990 που πρωτοεμφανίστηκε, μετράει περισσότερες από 15 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ μόλις πρόσφατα εμπλουτίστηκε με μία πλήρως υβριδική έκδοση. Η αναμέτρηση με το επίσης υβριδικό Toyota Yaris ήταν μονόδρομος…

*Διαβάστε περισσότερα για τη σύγκριση των δύο αυτών υβριδικών σουπερμίνι στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή