ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Μια ελληνίδα από χρυσάφι. Στο ανανεωμένο «Κ» την Κυριακή στις 6/6 με την «Καθημερινή»

Μια ελληνίδα από χρυσάφι. Στο ανανεωμένο «Κ» την Κυριακή στις 6/6 με την «Καθημερινή»

Το ραντεβού με την Άννα Ντουντουνάκη δόθηκε στο δικό της «γήπεδο», στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλλιθέας. Έχουν περάσει λίγα εικοσιτετράωρα από την επιστροφή της από τη Βουδαπέστη, εκεί όπου η 25χρονη κολυμβήτρια πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκριση της ελληνικής κολύμβησης σε επίπεδο γυναικών, αφού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100 μ. πεταλούδα. Το «Κ» συνάντησε την Άννα Ντουντουνάκη η οποία μας αφηγήθηκε την ιστορία της που είναι γεμάτη σκληρή δουλειά, πολλές ώρες διαβάσματος για την Νομική και όνειρα για το Τόκιο που πλησιάζει.

Στα άλλα μεγάλα θέματα του ανανεωμένου «Κ»: Αναζητούμε το πραγματικό νόημα μιας πολύ παρεξηγημένης λέξης, της «ευτυχίας»: η εμμονή με την αναζήτηση της καλής ζωής, οι παγίδες, οι διαψεύσεις και το μυστήριο της ευδαιμονίας. Επίσης, ρωτήσαμε τον Δανό συγγραφέα και γκουρού της ευζωίας Meik Wiking πόση αλήθεια υπάρχει στο σκανδιναβικό μοντέλο ευζωϊας.

Γνωρίζουμε τους πρωταγωνιστές του πιο φιλόδοξου, φέτος, γαστρονομικού πρότζεκτ στην Αθήνα που έχει αφετηρία ένα ονειρεμένο μποστάνι στο Μαρκόπουλου και θα ολοκληρωθεί με τα εγκαίνια του εστιατορίου «Delta» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Συναντάμε την Κατερίνα Κοσκινά, τη νέα ισχυρή γυναίκα του πολιτισμού στον Δήμο Αθηναίων στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη με την καινούργια της ιδιότητα ως σύμβουλος του Κώστα Μπακογιάννη. Και δοκιμάζουμε craft μπίρες που δημιουργούν επώνυμα και δημοφιλή εστιατόρια, καφέ και μπαρ σε συνεργασία με ελληνικές μικροζυθοποιίες.

 

Μη χάσετε το νέο τεύχος του ανανεωμένου περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 6 Ιουνίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.