Οι αθηναϊκές περιπέτειες μιας κινηματογραφικής σταρ. Στο ανανεωμένο «Κ» την Κυριακή 13/6 με την «Καθημερινή»

Οι αθηναϊκές περιπέτειες μιας κινηματογραφικής σταρ. Στο ανανεωμένο «Κ» την Κυριακή 13/6 με την «Καθημερινή»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Monday του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου Ντενίς Γκαφ μαθαίνει ελληνικά, φιλοσοφεί τον έρωτα και πλέον ξέρει ότι μετά από κάθε γοητευτική Παρασκευή θα έρθει μια Δευτέρα. Δικαίως γίνεται το εξώφυλλο του νέου μας τεύχους.

Στα άλλα μεγάλα θέματα του ανανεωμένου «Κ»: Δίνουμε ραντεβού στο ΟΑΚΑ με την «φυλή» των roller skaters της Αθήνας. Οι City Skaters of Athens, μας μύησαν στην «ελευθερία» του inline skating ‒και όχι μόνο‒ στους δρόμους της πόλης.

Ανακαλύπτουμε μια διαδρομή κοντά στο φράγμα του Μαραθώνα που περιλαμβάνει όχι μόνο μια ευφραντική παραποτάμια πεζοπορία, αλλά και έναν μεσαιωνικό πύργο, τα κατάλοιπα ενός αρχαίου ναού, ένα γραφικό ξωκλήσι κι ένα σπήλαιο.

Κι ενώ το Καλλιμάρμαρο ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον οίκο Dior, το «Κ» ανατρέχει στη διαχρονική έλξη του κόσμου της μόδας από το ελληνικό στοιχείο.

Σε μια συγκινητική ιστορία συνοδεύουμε μια ομάδα υπέργηρων Σουηδών σε ένα ταξίδι ζωής στην Ελλάδα για μια χορταστική δόση μεσογειακής ευτυχίας που αποδεικνύει ότι δεν σταματάς να ζεις και να ονειρεύεσαι απλώς επειδή μεγαλώνεις.

Επίσης, μη χάσετε το αφιέρωμά μας στον καφέ. Μια συναρπαστική αγορά που αλλάζει επίπεδο χρόνο με τον χρόνο.

 

Μη χάσετε το νέο τεύχος του ανανεωμένου περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 13 Ιουνίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή