Πάμε για rollers; Στο περιοδικό «Κ», αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Πάμε για rollers; Στο περιοδικό «Κ», αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια ματιά σε πάρκα και αθλητικούς χώρους, θα παρατηρήσει κανείς πως δίπλα στα ποδήλατα και τις σανίδες του skate υπάρχουν και τα πατίνια. Το «Κ» συνάντησε στο ΟΑΚΑ την ομάδα των City Skaters of Athens, για να μάθει τα μυστικά πίσω από το νέο χόμπι που κατέκτησε τους ανοιχτούς χώρους και τους δρόμους της Ελλάδας μέσα στην πανδημία.

Σε τι κατηγορίες χωρίζονται τα πατίνια; Ποιες είναι οι δυνατότητες του κάθε είδους και πόσο κοστίζει ένα καλό ζευγάρι rollers; Είναι η αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει στα μέλη των City Skaters of Athens και τους παρακίνησε να ασχοληθούν με αυτό το χόμπι στον ελεύθερό τους χρόνο; Πώς η πανδημία αποτέλεσε το τέλειο timing για να «τσουλήσουν» στους δρόμους και στα πάρκα; Τι είδους διαδρομές υπάρχουν για αρχάριους και προχωρημένους; Ποιες είναι οι αντιδράσεις των οδηγών που τους συναντούν στις λεωφόρους της Αθήνας; Υπάρχουν και άλλες ομάδες που ασχολούνται με τα διάφορα είδη rollerskating στην Ελλάδα; Και τέλος, είναι ένα εύκολο χόμπι για κάποιον που δεν έχει εμπειρία και έχει την περιέργεια να ασχοληθεί με αυτό;

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο περιοδικό «Κ» που κυκλοφορεί στις 13 Ιουνίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή