Καλοκαίρι στα Δωδεκάνησα: Στα ανανεωμένα «Ταξίδια» σήμερα με την «Καθημερινή»

Καλοκαίρι στα Δωδεκάνησα: Στα ανανεωμένα «Ταξίδια» σήμερα με την «Καθημερινή»

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιούλιος θέλει Δωδεκάνησα! Τα καλύτερα στέκια, οι αξέχαστες βουτιές, τα πιο ακριβά μυστικά του νοτιοανατολικού Αιγαίου σε ένα χορταστικό αφιέρωμα. Απολαμβάνουμε exclusive εμπειρίες στη Ρόδο και ανακαλύπτουμε το νέο πρόσωπο της Κω, που επιχειρεί το δικό της δυναμικό restart στην τουριστική αγορά. Αφήνουμε την Πάτμο να μας γοητεύσει με τη σοφιστικέ αύρα της, επιστρέφουμε στη Σύμη της νεοκλασικής αρχιτεκτονικής και της διαχρονικής κομψότητας, βάζουμε πλώρη για την «πράσινη» Αστυπάλαια με την ακατέργαστη ομορφιά και τους ωραίους ανθρώπους.

Ετοιμάζουμε τις αποσκευές μας για το πιο πολυαναμενόμενο city-break εκτός συνόρων. Προορισμός μας, το Τελ Αβίβ, η πόλη της Μεσογείου που δεν ησυχάζει ποτέ και ξέρει να ισορροπεί με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο τον μποέμ χαρακτήρα και την κοσμοπολίτικη διάθεσή της.

Αλλά καλοκαίρι δεν είναι μόνο θάλασσα. Οκτώ αγροτουριστικές φάρμες ανοίγουν τις πόρτες τους και μας προτείνουν ένα διαφορετικό μοντέλο διακοπών. Από την Τοσκάνη και την Κορσική ως τη Βαυαρία και την Πορτογαλία, ερχόμαστε πιο κοντά στον εαυτό μας και τη φύση, επιλέγοντας για τη διαμονή μας ονειρεμένες αγροικίες.

Τέλος, τα «Ταξίδια» Ιουλίου καλωσορίζουν στην ομάδα τους μία λαμπερή guest editor. Κάθε μήνα ακολουθούμε τη Sarah Bailey, τη νέα International Editor-at-Large της Vogue Greece, στις περιπλανήσεις της στον κόσμο με πρώτο σταθμό, σε αυτό το τεύχος, το Λονδίνο και την πολύχρωμη γειτονιά του Covent Garden. Η Sarah ξέρει και προτείνει τις πιο ψαγμένες διευθύνσεις για ταξιδιώτες με εκλεκτικά γούστα.

 

Τα «Ταξίδια» Ιουλίου κυκλοφορούν σήμερα μαζί με την «Καθημερινή της Κυριακής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή