Κυριακή 27/6: Vogue Greece, διπλό τεύχος με άρωμα Ελλάδας

Κυριακή 27/6: Vogue Greece, διπλό τεύχος με άρωμα Ελλάδας

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ολοκαίνουργιο τεύχος Ιουλίου – Αυγούστου της Vogue Greece έρχεται στα περίπτερα την Κυριακή 27/6 μαζί με την Καθημερινή για να σας κρατήσει συντροφιά ολόκληρο το καλοκαίρι. Γιατί η εμπειρία του ελληνικού καλοκαιριού είναι τόσο μοναδική και τι είναι αυτό που κάνει την Ελλάδα πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για ανθρώπους απ’ όλα τα μέρη του κόσμου; 

Οι απαντήσεις στις άκρως δροσερές σελίδες της νέας Vogue Greece, που ταξίδεψε μέχρι την Χαλκιδική παρέα με τον διάσημο Ισπανό φωτογράφο Nico Bustos και το top model Meghan Roche για να αποτυπώσει τη μαγεία του φυσικού τοπίου μέσα σ’ ένα εντυπωσιακό cover story, παντρεύοντας την ελληνική παράδοση με τον μοντερνισμό και τα αυθεντικά λαϊκά χειροτεχνήματα του 19ου αιώνα με σύγχρονες δημιουργίες. 

Ελληνικό καλοκαίρι θα πει πνεύμα και πολιτισμός. Η Θάλεια Καραφυλλίδου συναντά έναν πολιτισμικό ογκόλιθο της ελληνικής τέχνης, τη Χάρις Αλεξίου, μιλώντας μαζί της για την απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδι, αλλά και για το θεατρικό της ντεμπούτο στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου φέτος το καλοκαίρι με την παράσταση «Ιφιγένεια εν Ταύροις» σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη. Ακόμα, η «δική μας» Αλεξάνδρας Κ* δίνει την πιο εκ βαθέων συνέντευξη της ζωής της στον καλό της φίλο, Γεράσιμο Ευαγγελάτο, με αφορμή το θεατρικό της έργο «Γάλα, Αίμα» που ανεβαίνει στη Μικρή Επίδαυρο.  

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, Maria Grazia Chiuri, γύρισε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη, αφουγκράστηκε τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική παράδοση και δημιούργησε το «Dior Celebrates Greece», παρουσιάζοντας στο Καλλιμάρμαρο την Cruise 2022 συλλογή του οίκου, σε ένα σόου που έγραψε ιστορία. Η Vogue Greece ήταν -αποκλειστικά- εκεί, καταγράφοντας την παραμικρή λεπτομέρεια από τη λαμπερή βραδιά. Όσα δεν είδατε και όσα δεν μάθετε από το παρασκήνιο της επιβλητικής διοργάνωσης σ’ ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα.  

Πόσο τιμητικό είναι να λέει κάποιος ότι από ολόκληρο τον πλανήτη, η Άνδρος είναι το ομορφότερο μέρος; Και μάλιστα η Global Editor in Chief του Conde Nast Traveler, Melinda Stevens, η οποία έχει πάει παντού στον κόσμο. Ο Βλάσης Κωστούρος τη συνάντησε και μίλησε μαζί της για τις αναμνήσεις της από τις διακοπές της στην Ελλάδα, τις νέες τάσεις στα ταξίδια μετά την πανδημία και τους προορισμούς που την έχουν σημαδέψει. Ακόμα, ο Άγγελος Μπράτης, ο Χρήστος Κωσταρέλος, η Ορσαλία Παρθένη και άλλοι εκλεκτοί Έλληνες σχεδιαστές και ιδιοκτήτες φημισμένων ελληνικών brand, ερμηνεύουν την ελληνικότητα, πώς έχει διαμορφώσει την αισθητική μας αλλά και την εξέλιξη της εγχώριας μόδας.  

*Μη χάσετε το νέο τεύχος Ιουλίου – Αυγούστου της Vogue Greece. Αυτή την Κυριακή 27 Ιουνίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή