Μια μεγάλη, διεθνής αποκλειστικότητα. Στο ανανεωμένο «Κ» την Κυριακή 27/6 με την «Καθημερινή»

Μια μεγάλη, διεθνής αποκλειστικότητα. Στο ανανεωμένο «Κ» την Κυριακή 27/6 με την «Καθημερινή»

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ιστορία θα ξαναγραφόταν 70 χρόνια μετά σε μια μεταμορφωμένη Αθήνα, σε έναν μεταμορφωμένο κόσμο. Σταθερά σημεία αναφοράς ο Παρθενώνας και ο οίκος Dior. Είχε προηγηθεί 20 ώρες νωρίτερα η παρουσίαση της συλλογής Dior Cruise 2022 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ένα εμπνευσμένο, ονειρικό ταξίδι στις οικουμενικές αρχαιοελληνικές ρίζες που κατέκλυσε με Ελλάδα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε κάθε γωνιά του πλανήτη, επιδραστικές ιστοσελίδες, εκδόσεις υψηλού κύρους. Tο «Κ», το μοναδικό μέσο διεθνώς που κάλυψε την αναβίωση της εμβληματικής φωτογράφισης του οίκου Dior στην Ακρόπολη, μεταφέρει αποκλειστικά στο νέο του τεύχος τον παλμό μιας μοναδικής στιγμής που έγραψε ιστορία. 

Στα άλλα μεγάλα θέματα του ανανεωμένου «Κ»: Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Γιόγκα που γιορτάστηκε πριν από λίγες ημέρες, μικλήσαμε για την άσκηση που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο με αυτούς που την έχουν υιοθετήσει ως τρόπο ζωής.

Όταν η Charlotte Taylor ξεκίνησε να σχεδιάζει τρισδιάστατα ουτοπικά σπίτια και τόπους αφήνοντας έκθαμβο το ινσταγκραμικό της κοινό, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι πολύ σύντομα θα έβλεπε τα πρώτα της έργα να υλοποιούνται. Μιλήσαμε μαζί της σε μια απολαυστική συνέντευξη.

Συνήθως οι νικητές της Γιουροβίζιον εξαφανίζονται από τα charts την επόμενη μέρα του διαγωνισμού. Μήπως οι Ιταλοί Måneskin μπορούν να κάνουν τη διαφορά;

Τέλος, μην χάσετε το μεγάλο μας αφιέρωμα deco με 60 ολόκληρες σελίδες και δεκάδες προτάσεις αγοράς για να ανανεώσετε τον χώρο σας την πιο κατάλληλη στιγμή του χρόνου: το καλοκαίρι!

 

Μη χάσετε το νέο τεύχος του ανανεωμένου περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 27 Ιουνίου μαζί με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή