Η Χάρις Αλεξίου μιλάει αποκλειστικά στη Vogue Greece

Η Χάρις Αλεξίου μιλάει αποκλειστικά στη Vogue Greece

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Χάρις Αλεξίου μπορεί να αποσύρθηκε από το τραγούδι, βρήκε όμως ανοιχτές τις πόρτες του θεάτρου. Και κάνει μια καινούργια αρχή με το πάθος του πρωτάρη. Η είδηση για την επιστροφή της σε έναν διαφορετικό ρόλο –υποδυόμενη τη θεά Αθηνά στην Ιφιγένεια η εν Ταύροις του Γιώργου Νανούρη που ανεβαίνει στην Επίδαυρο– έκανε τη Θάλεια Καραφυλλίδου να σηκώσει αμέσως το τηλέφωνο και να κανονίσει μια συζήτηση μαζί της. 

«Νιώθω δέος, χαρά και τιμή που θα παίξω στην Επίδαυρο, σε ένα από τα ωραιότερα αρχαία δράματα, ανάμεσα στα κορυφαία ταλέντα της σύγχρονης σκηνής. Ο Γιώργος Νανούρης έχει φτιάξει πάλι ένα ποιητικό έργο, θαυμάζω την αισθητική του, τον βλέπω και λίγο σαν οικογένειά μου μετά από τόσα χρόνια», εξομολογείται, αποκαλύπτοντας παράλληλα τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να σταματήσει να τραγουδά. 

«Κάθε στιγμή που κλείνει ένας κύκλος στη ζωή μας, έχουμε καινούργια συναισθήματα, αυτό που δεν θα ξαναβιώσουμε είναι ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Επειδή αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία με τον εαυτό μου, δεν θέλω να έχω αμφιβολία για το αν κάνω καλά, εξάλλου είχα μάθει να είμαι ευτυχισμένη πάνω στη σκηνή. Δεν ήμουν πια και γι’ αυτό ήθελα να σταματήσω, γιατί έχω δικαίωμα στην ευτυχία. Αυτό ζω τώρα. Δεν είμαι άνθρωπος που αν του πάρεις το μικρόφωνο δεν ξέρει τι να κάνει, είναι γεμάτη η ζωή μου, τη γουστάρω και τη γλεντάω. Με βοήθησε και λίγο η απομόνωση, ας πούμε ότι μου δόθηκε κι ένας χρόνος να αποχαιρετήσω την κατάσταση, να την πενθήσω αν θέλεις. Ας μη φοβόμαστε τις λέξεις, ήταν μια χαρά αυτή η περίοδος».

*Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο νέο τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου της Vogue Greece, που κυκλοφορεί στα περίπτερα αυτή την Κυριακή 27/6 μαζί με την «Καθημερινή»

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή