Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο συγγραφέας της βιογραφίας του μιλάει στην «Κ»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο συγγραφέας της βιογραφίας του μιλάει στην «Κ»

Η βιογραφία του Χοσέ Μανουέλ Πουέρτας, με τίτλο «Γιάννης – Γράφοντας Ιστορία», βασίζεται σε πρωτότυπες συνεντεύξεις του συγγραφέα με πρόσωπα που ανήκαν στο στενό περιβάλλον του Greek Freak.

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κάποιοι λένε ότι ένας άνθρωπος στα 26 του χρόνια δεν αξίζει μια βιογραφία. Tο καταλαβαίνω, αλλά πιστεύω ότι πρόκειται για μια πολύ σπουδαία ιστορία εξαιτίας όλων αυτών που συνέβησαν στη ζωή του», δηλώνει στην «Κ» ο συγγραφέας της βιογραφίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Χοσέ Μανουέλ Πουέρτας.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο συγγραφέας της βιογραφίας του μιλάει στην «Κ»-1

Η βιογραφία του Χοσέ Μανουέλ Πουέρτας με τίτλο «Γιάννης – Γράφοντας Ιστορία», που θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου από τις εκδόσεις Κάκτος, βασίζεται σε πρωτότυπες συνεντεύξεις του συγγραφέα με πρόσωπα που ανήκαν στο στενό περιβάλλον του Greek Freak –το επίσημο αμερικανικό παρατσούκλι του, αναφορά στις μεγάλες διαστάσεις του-– και σε δευτερογενές υλικό από συνεντεύξεις του Ελληνα αθλητή, συναθλητών του και άλλων προσώπων σε εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης.

Μέσα από το βιβλίο και την αναλυτική περιγραφή των πρώτων χρόνων της πορείας του Ελληνα αθλητή, ο κ. Πουέρτας ήθελε να αναδείξει τα πρόσωπα που πίστεψαν στις δυνατότητές του αλλά και τις αρχικές επιφυλάξεις που είχε ο ίδιος ο Γιάννης για το μέλλον του στο μπάσκετ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Χοσέ Μανουέλ Πουέρτας στην «Καθημερινή» της Κυριακής που κυκλοφορεί στις 27 Ιουνίου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή