Η Ρένα Μόρφη μέσα και έξω από το «Μουσικό Κουτί». Στο ανανεωμένο «Κ» την Κυριακή 4/7 με την «Καθημερινή»

Η Ρένα Μόρφη μέσα και έξω από το «Μουσικό Κουτί». Στο ανανεωμένο «Κ» την Κυριακή 4/7 με την «Καθημερινή»

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Μουσικό Κουτί» ήταν η μεγάλη, ευχάριστη τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς. Για τη Ρένα Μόρφη ήταν μία ακόμη πρόκληση, στην οποία, όπως πάντα ομολογεί, ανταποκρίθηκε «με άγνοια κινδύνου». Κάπως έτσι ασχολήθηκε με τις μεταγλωττίσεις σε ταινίες της Disney και της Mattel, πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική ταινία Φαντασία με τον Γιάννη Στάνκογλου, συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά Το σόι σου, υποδυόμενη τη Σούλη Ανατολή, την περσόνα που υιοθέτησε στον πρώτο της προσωπικό δίσκο. «Δεν ξέρω πώς προκύπτουν όλα αυτά. Κι εγώ καμιά φορά σκέφτομαι “κοίτα πόσα κάνω”. Αφήνω πράγματα να προκύψουν και να πάρουν τον χώρο τους μέσα στον χρόνο», λέει στην αποκλειστική της συνέντευξη στο «Κ» που μας χαρίζει και το εξώφυλλο της Κυριακής.

Δύο υπερμαραθωνοδρόμοι. ο Δημήτρης Κασίμης και ο Τόλης Βυζαρέλης, διέσχισαν σε πέντε μέρες 345 χιλιόμετρα, «ενώνοντας» το Ιόνιο με το Αιγαίο Πέλαγος και αφηγούνται την μοναδική τους περιπέτεια.

Στα άλλα μεγάλα θέματα του ανανεωμένου «Κ»: Γνωρίζουμε τη μουσικό Ιωάννα Γκίκα, η ερμηνεία της οποίας στο σόου του Dior στο Παναθηναϊκό Στάδιο μας έκανε να αναρωτηθούμε γιατί δεν την είχαμε γνωρίσει νωρίτερα.

Διάσπαρτες στο κέντρο της πόλης, οι ταράτσες στήνουν τα δικά τους μικροσύμπαντα. Τώρα που το «έξω» ξανατρυπώνει σιγά σιγά μέσα μας, ξετυλίγουν, εκεί στα ψηλά, νόστιμες ιστορίες που γράφουν στην ούγια «αθηναϊκό καλοκαίρι».

Έχετε δει το ρομπότ Άτλας να κάνει παρκούρ; Να τρέχει στο χιόνι; Να χορεύει το τραγούδι «Do you love me?»; Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε, αλλά η επανάσταση των ρομπότ έχει ήδη ξεκινήσει.

Ανακαλύψτε μαζί μας τα «terrarium», έναν ζωντανο κήπο μέσα σε γυάλα, έναν μικρόκοσμο φυτών που ζει και αναπτύσσεται σε ασφαλές, κλειστό περιβάλλον και αποτελεί τη νέα αστική μανία.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του ανανεωμένου περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 4 Ιουλίου μαζί με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή