Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «4 Τροχοί», «Κ», «Hours», «ΕΚΕ»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «4 Τροχοί», «Κ», «Hours», «ΕΚΕ»

3' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

4 ΤΡΟΧΟΙ, το νέο τεύχος Ιουλίου, την Κυριακή 4/7 με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «4 Τροχοί», «Κ», «Hours», «ΕΚΕ»-1

Οδηγούμε το αμιγώς ηλεκτρικό Audi e-tron GT quattro, που αποδίδει 476 ίππους και διαθέτει κίνηση στους 4 τροχούς. Πρόκειται στην ουσία για το μηχανολογικό alter ego της Porsche Taycan, με το οποίο μπορείς να καταγράψεις βαλλιστικές ταχύτητες άνετα, χωρίς ιδρώτα.

Με αφορμή την άφιξη της νέας Mercedes S-Class, τη συγκρίνουμε με έναν μακρινό της πρόγονο. Οι γερμανικές ναυαρχίδες μεταμορφώνονται στις ιδανικές χρονομηχανές, που μας ταξιδεύουν στο παρελθόν και στο μέλλον της αυτοκίνησης.

Με την ευκαιρία της επιστροφής του Ράλλυ Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ανατρέχουμε στην περίοδο 1973-1986, στην ονειρική μετάβαση του θεσμού από τα πανίσχυρα αγωνιστικά της κατηγορίας Group 4, που προσέφεραν θεαματικές πλαγιολισθήσεις, στο δέος και στο δυναμισμό του Group B.

Κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Ιουλίου με την «Καθημερινή».

 

Η Ρένα Μόρφη μέσα και έξω από το «Μουσικό Κουτί». Στο ανανεωμένο «Κ» την Κυριακή 4/7 με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «4 Τροχοί», «Κ», «Hours», «ΕΚΕ»-2

Το «Μουσικό Κουτί» ήταν η μεγάλη, ευχάριστη τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς. Για τη Ρένα Μόρφη ήταν μία ακόμη πρόκληση, στην οποία, όπως πάντα ομολογεί, ανταποκρίθηκε «με άγνοια κινδύνου». Κάπως έτσι ασχολήθηκε με τις μεταγλωττίσεις σε ταινίες της Disney και της Mattel, πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική ταινία Φαντασία με τον Γιάννη Στάνκογλου, συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά Το σόι σου, υποδυόμενη τη Σούλη Ανατολή, την περσόνα που υιοθέτησε στον πρώτο της προσωπικό δίσκο. «Δεν ξέρω πώς προκύπτουν όλα αυτά. Κι εγώ καμιά φορά σκέφτομαι “κοίτα πόσα κάνω”. Αφήνω πράγματα να προκύψουν και να πάρουν τον χώρο τους μέσα στον χρόνο», λέει στην αποκλειστική της συνέντευξη στο «Κ» που μας χαρίζει και το εξώφυλλο της Κυριακής.

Δύο υπερμαραθωνοδρόμοι. ο Δημήτρης Κασίμης και ο Τόλης Βυζαρέλης, διέσχισαν σε πέντε μέρες 345 χιλιόμετρα, «ενώνοντας» το Ιόνιο με το Αιγαίο Πέλαγος και αφηγούνται την μοναδική τους περιπέτεια.

Στα άλλα μεγάλα θέματα του ανανεωμένου «Κ»: Γνωρίζουμε τη μουσικό Ιωάννα Γκίκα, η ερμηνεία της οποίας στο σόου του Dior στο Παναθηναϊκό Στάδιο μας έκανε να αναρωτηθούμε γιατί δεν την είχαμε γνωρίσει νωρίτερα.

Διάσπαρτες στο κέντρο της πόλης, οι ταράτσες στήνουν τα δικά τους μικροσύμπαντα. Τώρα που το «έξω» ξανατρυπώνει σιγά σιγά μέσα μας, ξετυλίγουν, εκεί στα ψηλά, νόστιμες ιστορίες που γράφουν στην ούγια «αθηναϊκό καλοκαίρι».

Έχετε δει το ρομπότ Άτλας να κάνει παρκούρ; Να τρέχει στο χιόνι; Να χορεύει το τραγούδι «Do you love me?»; Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε, αλλά η επανάσταση των ρομπότ έχει ήδη ξεκινήσει.

Ανακαλύψτε μαζί μας τα «terrarium», έναν ζωντανο κήπο μέσα σε γυάλα, έναν μικρόκοσμο φυτών που ζει και αναπτύσσεται σε ασφαλές, κλειστό περιβάλλον και αποτελεί τη νέα αστική μανία.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του ανανεωμένου περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 4 Ιουλίου μαζί με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

 

Το καλοκαιρινό HOURS μας γεμίζει αισιοδοξία, την Κυριακή 4/7 με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «4 Τροχοί», «Κ», «Hours», «ΕΚΕ»-3

Έχοντας αφήσει πίσω μας έναν πολύ δύσκολο χρόνο και με ζωντανό το όνειρο μίας θερινής ραστώνης, το HOURS, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή, επιλέγει τα ωραιότερα ρολόγια, κοσμήματα και κομψά αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες ενόψει διακοπών.

– Γνωρίζουμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα νέα μοντέλα του 2021.

– Ενημερωνόμαστε για τις επικρατέστερες τάσεις στην ωρολογοποιία αυτή τη χρονιά.

– Μαθαίνουμε πώς αντιμετώπισαν οι Ελβετοί τις προκλήσεις της πανδημίας διά στόματος κορυφαίων στελεχών διάσημων οίκων.

– Ανακαλύπτουμε τις πιο πρόσφατες πρωτοβουλίες των εταιρειών στον τομέα της βιωσιμότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

– Γιορτάζουμε τα 90 χρόνια ενός εμβληματικού ρολογιού, του Reversο της Jaeger-LeCoultre.

– Εξερευνούμε τουςβυθούς των ωκεανών παρέα με την SylviaEarle, την πρωτοβουλία MissionBlue και τη Rolex.

– Εντρυφούμε στα μυστικά του περιζήτητου Nautilus της PatekPhilippe.

– Χαμογελάμε μαζί με την JuliaRoberts, το νέο πρόσωπο των HappySport της Chopard.

Κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Ιουλίου με την «Καθημερινή»

 

Πόλος έλξης των επενδυτών η κοινωνική υπευθυνότητα, την Κυριακή 4/7 με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «4 Τροχοί», «Κ», «Hours», «ΕΚΕ»-4

Μπορεί τα περιβαλλοντικά, κοινωνικά κριτήρια και η χρηστή εταιρική διακυβέρνηση, που αντιστοιχούν στο ακρωνύμιο ESG, να έχουν γίνει του συρμού, όμως, εξακολουθεί να υφίσταται ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων που αγνοεί την ύπαρξή τους. Το χειρότερο όμως, είναι ότι ενδεχομένως, να είναι σημαντικά μεγαλύτερος ο αριθμός των εταιρειών που δεν εφαρμόζει, πραγματικά, αρχές κοινωνικής υπευθυνότητας.

Ωστόσο, εκτός από τα ευρύτερα οφέλη της κοινωνικής υπευθυνότητας, οι υπεύθυνες επιχειρήσεις αποτελούν πόλο έλξης των επενδυτών. Διαχρονικά για τους θεσμικούς επενδυτές διαδραματίζουν καίριο ρόλο οι αρχές εταιρικής διακυβέρνησης που υιοθετούν οι επιχειρήσεις, όπως και οι πρωτοβουλίες που λαμβάνουν για την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

 

Κυκλοφορούν την Κυριακή 4 Ιουλίου με την «Καθημερινή» της Κυριακής

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή