Στα ανανεωμένα «Ταξίδια» Αυγούστου δεν χορταίνουμε καλοκαίρι – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Στα ανανεωμένα «Ταξίδια» Αυγούστου δεν χορταίνουμε καλοκαίρι – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πόσα νησιά, πόσες εικόνες, πόσες στιγμές μπορούν να χωρέσουν μέσα σε ένα καλοκαίρι; Από την Άνδρο της τέχνης και της Ιστορίας, βάζουμε πλώρη για τις Μικρές Κυκλάδες και αναζητάμε τη χαρά της ζωής στην Ηρακλειά, τη Σχοινούσα και το Κουφονήσι. Πάρος και Αντίπαρος μας αποκαλύπτουν το foodie πρόσωπό τους, ισορροπώντας επιδέξια ανάμεσα στην παράδοση και τη γαστρονομική ανανέωση, ενώ η Νάξος γίνεται ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της περιπέτειας: καγιάκ, καταδύσεις, kite, windsurf, ιππασία, ποδηλασία και πεζοπορία προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους. Η Τήνος των θαυμάτων, των θεϊκών και των ανθρώπινων, μάς συστήνεται ξανά, και εμείς συνεχίζουμε με πρίμο τον καιρό το ταξίδι μας στις υπόλοιπες Κυκλάδες για να μοιραστούμε τις 50 κορυφαίες εμπειρίες του φετινού καλοκαιριού σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα. 

Επόμενοι σταθμοί, Σάμος, Χίος και Λέσβος: τι χρώμα και τι γεύση θα είχε η τέλεια μέρα στα τρία μεγαλύτερα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου; Ποιοι θα ήταν οι ιδανικοί σταθμοί της διαδρομής; Τρεις insiders αποκαλύπτουν. 

Κι ακόμα: Ταξιδεύουμε με τη Sarah Bailey, την International Editor-at-Large της Vogue Greece, στο Suffolk αναζητώντας τη γοητεία της απλότητας στην υπέροχη φύση και τα παραμυθένια χωριά της ανατολικής Αγγλίας. Επισκεπτόμαστε το Hôtel de la Marine, το νέο μουσείο του Παρισιού που άνοιξε τις πύλες του στο κοινό μετά από μνημειώδη αναστήλωση ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ. Και, τέλος, βουτάμε στις πιο λαχταριστές πισίνες του κόσμου μέσα από τον φακό του Αυστραλού φωτογράφου Brad Walls. 

Κυκλοφορεί στις 18 Ιουλίου με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή