Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Βίπερ – Έλλερυ Κουήν – Η τέταρτη πλευρά του τριγώνου», «Disney Romano Scarpa», «Κ»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Βίπερ – Έλλερυ Κουήν – Η τέταρτη πλευρά του τριγώνου», «Disney Romano Scarpa», «Κ»

2' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η τέταρτη πλευρά του τριγώνου» με τον Έλλερυ Κουήν

ΒΙΠΕΡ αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Βίπερ – Έλλερυ Κουήν – Η τέταρτη πλευρά του τριγώνου», «Disney Romano Scarpa», «Κ»-1

Η αστυνομία είχε, από την αρχή, τρεις υπόπτους για τον φόνο της Σήλα Γκρέυ: τον κύριο και την κυρία Μακκέλ και τον γιο τους, τον Νταίην. Η Σήλα Γκρέυ είχε αναστατώσει τη ζωή τους – και των τριών. Έτσι η οικογένεια Μακκέλ είχε λόγους για να επιδιώξει τον θάνατό της…

«Οι Μακκέλ είχαν και το κίνητρο και την ευκαιρία», έλεγαν οι αστυνομικοί, «γιατί να ψάχνουμε λοιπόν παραπέρα;»

Ο Έλλερυ δεν μπορούσε ν’ αμφισβητήσει αυτή τη λογική. Την καταλάβαινε άλλωστε και δικαιολογούσε τους αστυνομικούς. Ωστόσο ο ίδιος δεν μπορούσε να πεισθεί. Είχε τις αμφιβολίες του…

«Δεν είναι παράλογο να ζητάς να βρεις την τέταρτη πλευρά του τριγώνου, όταν όλοι ξέρουμε πως το τρίγωνο έχει μόνο τρεις πλευρές;» τον ρωτούσαν οι άλλοι.

Κι ο Έλλερυ παραδεχόταν πως ήταν…

Ο Έλλερυ Κουήν είναι ένας φανταστικός ντετέκτιβ, τον οποίο δημιούργησαν το 1929 οι Frederic Dannay και Manfred Bennington Lee. Την περίοδο 1929-1971 κυκλοφόρησαν πάνω από 30 ιστορίες με ήρωα τον Έλλερυ Κουήν, τον οποίο πολλοί θεωρούν ως διάδοχο του Σέρλοκ Χολμς και τη μεγαλύτερη διασημότητα των αμερικανικών μυθιστορημάτων μυστηρίου.

Κυκλοφορεί στις 29 Αυγούστου με την «Καθημερινή» της Κυριακής

 

Μη χάσετε τον τελευταίο τόμο Disney Romano Scarpa αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Βίπερ – Έλλερυ Κουήν – Η τέταρτη πλευρά του τριγώνου», «Disney Romano Scarpa», «Κ»-2

Επιστρέφουν στην «Καθημερινή» οι αγαπημένοι ήρωες της Disney και οι Μεγάλες Ιστορίες του θρυλικού Ρομάνο Σκάρπα. 

«Ο μοριακός συρρικνωτής», μη χάσετε τον 7ο τόμο αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή».

Ο κορυφαίος Ιταλός δημιουργός που είναι ο «πατέρας» αγαπημένων χαρακτήρων, όπως της Τζένυ, του Γεδεών Μακ Ντακ, του Ατομίνο Μπιπ Μπιπ και πολλών ακόμη, υπογράφει τις Μεγάλες Ιστορίες της Disney στην «Καθημερινή». 

Κυκλοφορεί στις 29 Αυγούστου με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

 

Η Αφγανή μου συμφοιτήτρια – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Βίπερ – Έλλερυ Κουήν – Η τέταρτη πλευρά του τριγώνου», «Disney Romano Scarpa», «Κ»-3

Τα πρώτα χρόνια της Μπενές ήταν ασυνήθιστα δύσκολα, χαραγμένα με αμέτρητες σκοτεινές εικόνες, αναμνήσεις ενός άδικου πολέμου, υποχρεωτικής προσφυγιάς και βαθιάς φτώχειας. Ένα πράγμα, όμως, δεν σταμάτησε να τη γεμίζει με θετικότητα και αισιοδοξία, και αυτό ήταν τα βιβλία. Στο νέο τεύχος του «Κ», ο Νίκος Ευσταθίου μας συστήνει την παλιά του συμφοιτήτρια από την Καμπούλ που έγινε πριν από λίγα χρόνια η πρώτη Αφγανή απόφοιτος σε ένα από τα πιο περιζήτητα αμερικάνικα πανεπιστήμια. Μας αφηγείται την συνταρακτική της ιστορία στην οποία αποτυπώνονται η τραγωδία ενός ολόκληρου λαού αλλά και το άσβεστο φως της ελπίδας.

Σε ζήτημα έντονης αντιπαράθεσης και φορτισμένης συζήτησης έχει αναδειχθεί στη Θεσσαλονίκη η νικήτρια πρόταση του διεθνούς αρχιτεκτονικού σχεδιασμού προσχεδίων του δήμου για την ανάπλαση της πλατείας Αριστοτέλους. Το «Κ» προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Μεγαλώνει συνεχώς, εξελίσσεται και πλέον έχει να παρουσιάσει ποικιλία επιλογών που αναδεικνύουν τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα της εποχής αλλά και τα τοπικά προϊόντα. Καλώς ήρθατε στην vegan Αθήνα!

Μιούζικαλ με τον Λεός Καράξ στις Κάννες (και σύντομα στις ελληνικές αίθουσες), ένα επικό ντοκιμαντέρ , 25 άλμπουμ, 50 χρόνια καριέρας… Οι Sparks, τα πιο επιδραστικά και δημιουργικά αδέρφια της ποπ μουσικής, ζουν τη χρονιά τους και μάλλον έφτασε η στιγμή να τους γνωρίσετε.

 

Κυκλοφορούν στις 29 Αυγούστου με την «Καθημερινή» της Κυριακής

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή