Camille Cottin στη Vogue Greece: «Δεν περιστρέφομαι γύρω από την εικόνα μου»

Camille Cottin στη Vogue Greece: «Δεν περιστρέφομαι γύρω από την εικόνα μου»

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σημαντική Γαλλίδα ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά του Netflix “Call my Agent”, αντιπροσωπεύει το νέο γυναικείο πρότυπο του γαλλικού σινεμά και μόλις ξεκίνησε μια πολλά υποσχόμενη διεθνή καριέρα στο πλευρό του Matt Damon. Για όλα αυτά (και για πολλά άλλα) μίλησε αποκλειστικά στην Έλις Κις για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue Greece, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 5/9 στα περίπτερα με την Καθημερινή.

«Δίνω μεγάλη αξία στη φιλία, είναι θεμέλιο ακόμα και για τις ερωτικές σχέσεις. Για μένα, η έννοια του seduction, της αποπλάνησης, δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι της κυριαρχίας και της επίδειξης δύναμης», αναφέρει μεταξύ άλλων η διάσημη πρωταγωνίστρια. «Δεν περιστρέφομαι γύρω από την εικόνα μου. Δεν είναι κάτι μέσα στο οποίο αισθάνομαι άνετα, οπότε είμαι πάντα χαρούμενη σε ένα στούντιο, σε ένα γύρισμα. Ακόμα και στις συνεντεύξεις πολλές φορές σκέφτομαι ότι δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει για κάτι, αλλά είναι μέρος της δουλειάς μου. Πρέπει να υποστηρίζεις τις ταινίες», συμπληρώνει.

Με την ήρεμη αυτοπεποίθηση που τη χαρακτηρίζει, δηλώνει: «Πολλές φορές χάνω την αυτοπεποίθησή μου και νομίζω ότι είναι κάτι που αφορά μόνο εμένα, όμως μπορεί να φέρει ανισορροπία και στους γύρω μου. Υπάρχει μια μικρή φωνή μέσα μου που μπορεί να μου ψιθυρίσει ότι δεν είμαι αρκετά καλή, αλλά ταυτόχρονα μπορεί και να με ισορροπήσει. Όλοι την έχουμε. Όμως, πρέπει κάποιες φορές να νιώθουμε αυτοπεποίθηση και αυτό είναι κάτι που εμείς το αποφασίζουμε».

*Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο νέο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue Greece, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 5/9 με την «Καθημερινή».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή