Ο Τάιλερ Μπρουλέ «ψηφίζει» Αθήνα – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Ο Τάιλερ Μπρουλέ «ψηφίζει» Αθήνα – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για το ετήσιο «Quality of Life» συνέδριο του περιοδικού Monocle, που θα λάβει χώρα από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου, οι διοργανωτές επέλεξαν την Αθήνα. «Σκέφτεστε τελευταίως την ποιότητα της δικής σας ζωής;» ρωτούν. Για τον Τάιλερ Μπρουλέ, διευθυντή και ιδρυτή του περιοδικού, η επιλογή πηγάζει από τον τρόπο σκέψης που έχει καλλιεργήσει ο συντακτικός πυρήνας του Monocle πάνω στο τι σημαίνει πόλη τον 21ο αιώνα. «Υπάρχει μια ενέργεια, το νιώθεις, βλέπουμε κάτι να συμβαίνει στην Αθήνα», λέει στην μεγάλη συνέντευξή του στο «Κ», ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Τελικά, γονιός γεννιέσαι ή γίνεσαι; Αναζητώντας τη βελτίωση του γονεϊκού τους στιλ, όλο και περισσότεροι γονείς συμμετέχουν σε σχολές γονέων, δίνοντας νέα ώθηση σε έναν θεσμό που υπόσχεται γρήγορα και ουσιαστικά αποτελέσματα στην ανατροφή αυτόνομων και χαρούμενων παιδιών.

Καφές και φαγητό διασταυρώνονται με ντιζαϊνάτα έπιπλα και μικροαντικείμενα, φυτά, τέχνη και street-wear σε μια σειρά από νέας κοπής, πολυσυλλεκτικούς χώρους, που βάζουν τη δική τους πινελιά στην καθημερινότητα και χωράνε όσα οι εμπνευστές τους είχαν φανταστεί. Πάμε να τα ανακαλύψουμε!

Το παγκόσμιο τένις υποκλίθηκε σε δύο κορίτσια στο τέλος της εφηβείας τους, κάτι που σημαίνει πολλά και για τις ίδιες τις Ραντουκάνου και Φερνάντεζ, αλλά και για το ίδιο το άθλημα. Ενώνουμε τις τελείες σε ένα παραμύθι με μια πολλά υποσχόμενη αρχή.

 

Μην χάσετε το νέο τεύχος του περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 19 Σεπτεμβρίου μαζί με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή