Η Mercedes-AMG CLA 45 S 4Matic+ συναντά το Tesla Model 3 Performance, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Η Mercedes-AMG CLA 45 S 4Matic+ συναντά το Tesla Model 3 Performance, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια εποχή στην οποία η βιωσιμότητα και η politically correct «συμπεριφορά» της αυτοκίνησης απέναντι στο περιβάλλον αποτελούν όχι μόνο το κεντρικό θέμα συζήτησης (και διαπραγμάτευσης) ανάμεσα σε κυβερνήσεις και κατασκευαστές, αλλά και τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης για κάθε μικρή ή μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία που σέβεται τον εαυτό της, αυτοκίνητα με σπορ γονίδια, όπως η Mercedes-AMG CLA της δοκιμής μας, σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν πλέον «χωρούν» όχι μόνο στο μέλλον αλλά και στο παρόν της σύγχρονης αυτοκινητικής πραγματικότητας.

Το ερώτημα για τους απανταχού λάτρεις των «μαχητικών» επιδόσεων και της γνήσιας οδηγικής απόλαυσης γίνεται ακόμα πιο… βασανιστικό όταν κατασκευές σαν τη «λευκή» δημιουργία των μάγων από το Αφάλτερμπαχ της Γερμανίας βρίσκουν στο διάβα τους ένα «καθαρόαιμο» ΕV. Και δη το Tesla Model 3, το best-seller ηλεκτρικό μοντέλο του πλανήτη, που στην κορυφαία έκδοση Performance δείχνει να διαθέτει στην τεχνολογική και μηχανολογική φαρέτρα του όλους τους κρυφούς και φανερούς άσους, που θα μεταπείσουν ακόμα και τους πιο φανατικούς petrolheads.

*Διαβάστε περισσότερα από τη σύγκρουση των δύο διαφορετικών αυτών κόσμων, στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή