Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «4 Τροχοί», «Κ»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «4 Τροχοί», «Κ»

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους 4 Τροχούς Οκτωβρίου η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «4 Τροχοί», «Κ»-1

Απολαύστε τη μοναδική συνάντηση τριών καυτών χάτσμπακ στην πίστα των Μεγάρων, με αφορμή την έλευση του Hyundai i20 N στη χώρα μας. Το κορεατικό μοντέλο αντιπαρατίθεται με τον καταξιωμένο ανταγωνισμό της κατηγορίας, που ορίζουν τα Ford Fiesta ST και Toyota GR Yaris.

Ακόμα, δύο κόσμοι συγκρούονται, καθώς τα παραδοσιακά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων αντιμετωπίζουν σκληρό ανταγωνισμό από τις ηλεκτρικές σπορ κατασκευές. Διαβάστε τις εντυπώσεις μας πίσω από το τιμόνι των εκρηκτικών BMW M4 Coupe και Porsche Taycan Cross Turismo, αλλά και την αντιπαράθεση του Tesla Model 3 Performance με τη Mercedes-AMG CLA 45 S 4Matic+.

Από το συναρπαστικό αυτό τεύχος δε θα μπορούσε να απουσιάζει η κάλυψη της φετινής, ιδιαίτερα επιτυχημένης διοργάνωσης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Κυκλοφορεί στις 3 Οκτωβρίου με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

 

Νίκος Πορτοκάλογλου, το σάουντρακ μιας ζωής – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «4 Τροχοί», «Κ»-2

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα τηλεόραση. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τι δουλειά έχω εγώ με την τηλεόραση, μετά βίας πηγαίνω σε εκπομπές. Έπειτα σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να είμαστε μια ζωή στην αντιπολίτευση, να μας φταίνε οι εκπομπές που κάνουν οι άλλοι και να μην πηγαίνουμε ή να πηγαίνουμε με μισή καρδιά και, όταν μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε την εκπομπή που θα θέλαμε, να λέμε όχι». Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανοίγει για το «Κ» το δικό του Μουσικό κουτί, αποκαλύπτει τι έχει μείνει από τη φωτιά, μιλάει για το ρίσκο της συνύπαρξης φαινομενικά ετερόκλητων κόσμων στη μουσική του, για τη σοβαροφάνεια και τη φλόγα της δημιουργίας.

Εκτός από την άδεια να σκοτώνει, έχει και την υποχρέωση να αλλάζει: η εξέλιξη του Τζέιμς Μποντ από τα πρώτα ψυχροπολεμικά χρόνια μέχρι την εποχή του #ΜeΤoo και το No time to die, που βρίσκεται σήμερα επιτέλους στα σινεμά.

Διαφορετικοί χώροι που ξεχωρίζουν για την αρχιτεκτονική και το ντιζάιν τους ανοίγουν για το κοινό στο πλαίσιο του νεοσύστατου Athens Design Forum. Το «Κ» σας τους παρουσιάζει πρώτο. 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων ανακαλύπτουμε την κοινότητα του Facebook «Άγρια Φύση στην Ελλάδα» που μετράει πάνω από 50 χιλιάδες μέλη και ανοίγει ένα παράθυρο γνώσης στο μεγαλείο της άγριας φύσης της χώρας μας.

Και γνωρίστε την ανερχόμενη σκηνοθέτη Ζακλίν Λέντζου η οποία μιλάει για την πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία, τη μαγεία του γραψίματος και το όνειρο που την καθόρισε ως παιδί.

 

Κυκλοφορούν στις 3 Οκτωβρίου με την «Καθημερινή» της Κυριακής

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή