ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Στα Ταξίδια Νοεμβρίου αυτή την Κυριακή: Τρία city break για το φθινόπωρο

Στα Ταξίδια Νοεμβρίου αυτή την Κυριακή: Τρία city break για το φθινόπωρο

Η Θεσσαλονίκη της τέχνης, ο Βόλος των καλοφαγάδων και τα Τρίκαλα του ευ ζην αποκαλύπτονται μέσα από τρία θεματικά σαββατοκύριακα.

Πρώτη εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη που μας καλωσορίζει με φεστιβάλ, εκθέσεις, δρώμενα, πολιτισμό, αλλά και νέα γαστρονομικά στέκια. Δεν παραλείπουμε την καθιερωμένη βόλτα στη Νέα Παραλία που ενώνει το Μέγαρο Μουσικής με τον Λευκό Πύργο, ενώ συναντάμε ανθρώπους της πόλης, που μας ξεναγούν στις δικές τους αγαπημένες γωνιές.

Η επίσκεψή μας στον Βόλο, μας συστήνει μία πόλη που, αν και συνώνυμη της τσιπουροκατάνυξης, δεν εξαντλείται στα τσιπουράδικα. Πάσης φύσεως στέκια για πρωινό και brunch, για κρεατοφαγικά δείπνα, απολαυστικά επιδόρπια, ποιοτικό καφέ, ποτό και θέα μάς αποδεικνύουν πως το δυνατό σημείο του Βόλου είναι η γαστρονομική σκηνή του.

Στα Τρίκαλα, τέλος, γενέτειρα του Ασκληπιού και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις στην Ελλάδα, θα διαπιστώσουμε τι θα πει βιώσιμη ανάπτυξη και «ευ ζην» στην πράξη. Διασχίζοντας την πόλη, πεζή ή κάνοντας πετάλι, θα γνωρίσουμε την ιστορία και την αρχιτεκτονική της με χαλαρούς ρυθμούς, ενώ εξορμώντας στο Γοργογύρι θα βαδίσουμε στα ίχνη του αρχαίου θεού της ιατρικής.

Τα Ταξίδια Νοεμβρίου κυκλοφορούν την Κυριακή 17/10 με την Καθημερινή.