Η ώρα των zoomers – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Η ώρα των zoomers – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι 2,5 δισ. άνθρωποι. Γεννήθηκαν μαζί με το Google. Περνούν τις μέρες τους στο TikTok. Ορίζουν τους νόμους της αγοράς. Ανησυχούν για το μέλλον του πλανήτη και μια μέρα ονειρεύονται να τον σώσουν. Είναι η γενιά Ζ, όσοι γεννήθηκαν από το 1996 έως το 2016, και το «Κ» τους αφιερώνει το νέο εξώφυλλό του και 16 ολόκληρες σελίδες.

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Cathryn Drake, μόνιμη κάτοικος της Αθήνας, αποδεικνύει ότι ξέρει τον λόφο του Αρδηττού -το παρόν, το παρελθόν και όλα τα απίθανα μυστικά του- καλύτερα από τον καθένα. 

Διαβάστε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη Νικόλ Χρυσικού, που με την καινοτόμο μέθοδό της εντυπωσίασε στον διαγωνισμό του λονδρέζικου Saint Martins. Η Νικόλ ανακάλυψε μια μέθοδο κεραμικής παρακάμπτοντας την διαδικασία του ψησίματος.

Και ο Ροντρίγκο Λεάο, ο Πορτογάλος μουσικός που κάποτε αγαπήσαμε με τους Madredeus, μας μίλησε για τη μελαγχολία των συμπατριωτών του, τη σχέση του με τη θάλασσα και την αντίδρασή του στην πανδημία που «γέννησε» τον νέο του προσωπικό δίσκο.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί στις 17 Οκτωβρίου μαζί με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή