Η Rossy De Palma αποκλειστικά στη Vogue Greece: «Εγώ τον Almodóvar είναι σαν να τον έχω καταπιεί»

Η Rossy De Palma αποκλειστικά στη Vogue Greece: «Εγώ τον Almodóvar είναι σαν να τον έχω καταπιεί»

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια συναρπαστική, αποκλειστική συνέντευξη με τη μούσα του Pedro Almodóvar, Rossy De Palma, έρχεται στη νέα Vogue Greece Νοεμβρίου (κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 31/10 με την Καθημερινή). Με αφορμή τη νέα ταινία του διάσημου Ισπανού σκηνοθέτη «Παράλληλες μητέρες», στην οποία πρωταγωνιστεί, η Χριστίνα Πολίτη ταξίδεψε στη Μαδρίτη και μίλησε μαζί της για όλους και για όλα.

«Οι Παράλληλες μητέρες είναι ένα αριστούργημα. Κατά τη γνώμη μου, πρόκειται για την πιο σοβαρή ταινία του Pedro. Έχει θέμα τη ζωή των μανάδων που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους και καταπιάνεται με σοβαρά θέματα που απασχολούν την Ισπανία. Εγώ υποδύομαι μια παλιά φίλη της Penélope, που είναι και λίγο ερωτευμένη μαζί της, αλλά εκείνη κάνει πως δεν το καταλαβαίνει. Δεν θα πω περισσότερα, πρέπει να τη δείτε και να την απολαύσετε, δεν θέλω να κάνω spoiler. Δεν πρόλαβε πάντως να βγει και ήδη προκάλεσε σκάνδαλο, όταν το Instagram κατέβασε από τους λογαριασμούς μας την αφίσα της ταινίας με τη γυναικεία θηλή. Αν είναι δυνατόν να θεωρείται ακατάλληλο το στήθος μιας μητέρας που θηλάζει! Γιατί δεν γίνεται το ίδιο τότε και με τους άνδρες που ποζάρουν με το στήθος γυμνό; Αυτοί δεν έχουν θηλές; Τέλος πάντων, τελικά μας βγήκε σε καλό, γιατί ζή τησαν συγγνώμη», λέει μεταξύ άλλων.

«Δεν ξέρω, αλλά δεν έχει σημασία. Εγώ τον Pedro είναι σαν να τον έχω “καταπιεί”», συνεχίζει γελώντας. «Τον κουβαλάω παντού μαζί μου. Τον γνώρισα όταν ήρθα στη Μαδρίτη, στα 19 μου, με το ποπ συγκρότημά μου Lο Peor Possible [σ.σ.:Ό,τι χειρότερο], ώστε, αν δεν αρέσαμε, να μη μας ζητάνε τα ρέστα! Ήταν τα τελευταία χρόνια του κινήματος Movida Madrilena, μετά την κατάρρευση του φρανκικού καθεστώτος, τότε που οι γυναίκες ήταν πραγματικά ανεξάρτητες και ελεύθερες. Εμφανιζόμασταν σε ένα μπαρ φίλων –όπου γνώρισα και όλους τους μετέπειτα φίλους μου– και τα λίγα χρήματα που κερδίζαμε τα μοιραζόμασταν τα εννέα άτομα της μπάντας. Ο Pedro ερχόταν και μας έβλεπε, γιατί του αρέσαμε πολύ. Είχε μόλις τελειώσει την ταινία Dark Habits και όλοι προσπαθούσαν τότε να τον προσεγγίσουν και να μπουν στον κύκλο του. Εγώ όμως δεν ήθελα να τον ενοχλήσω κι έτσι έβαλα στόχο να τον γοητεύσω, να τον αποπλανήσω! Έγινα λοιπόν κάπως μυστηριώδης, το αντίθετο απ’ αυτούς που έτρεχαν πίσω του φωνάζοντας “Pedro, Pedro”».

*Διαβάστε τη συνέχεια της ανατρεπτικής συνέντευξης στο νέο τεύχος Νοεμβρίου της Vogue Greece. Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή (31/10) με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή