ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Οδηγούμε το νέο Audi RS 3 των 400 ίππων, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

odigoyme-to-neo-audi-rs-3-ton-400-ippon-ayti-tin-kyriaki-me-tin-kathimerini-561567514

Όπως έχουν δηλώσει οι άνθρωποι της Audi, αυτό το RS 3 θα είναι το τελευταίο μη εξηλεκτρισμένο μοντέλο της γκάμας «RS», με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο ότι περισσότερα από τα μισά μοντέλα της γκάμας Audi Sport θα προσφέρονται σε μερικώς ή πλήρως ηλεκτροκίνητη μορφή ήδη από το 2024, αριθμός που μάλλον θα έχει φτάσει στο 80% μέχρι το 2026.

Όσο λοιπόν προλαβαίνουμε ακόμη θα απολαμβάνουμε τέτοιες κατασκευές, αφού ακόμα και το σύμπαν φαίνεται πως συνωμοτεί υπέρ μας για να μας δώσει αυτή την ευκαιρία. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι η πανευρωπαϊκή παρουσίαση ενός τέτοιου αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας… Οι ιθύνοντες της Audi οργάνωσαν μια σφιχτή χρονικά, αλλά πλούσια σε περιεχόμενο εκδήλωση, που περιλάμβανε αρκετές εναλλακτικές διαδρομές, οδήγηση στην πίστα των Μεγάρων, αλλά και έναν ειδικά προετοιμασμένο χώρο για την ανάλυση των drift ικανοτήτων του νέου RS 3.

*Διαβάστε περισσότερα από τις εντυπώσεις μας πίσω από το τιμόνι του νέου Audi RS 3, στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ.