Οδηγούμε το νέο Audi RS 3 των 400 ίππων, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Οδηγούμε το νέο Audi RS 3 των 400 ίππων, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όπως έχουν δηλώσει οι άνθρωποι της Audi, αυτό το RS 3 θα είναι το τελευταίο μη εξηλεκτρισμένο μοντέλο της γκάμας «RS», με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο ότι περισσότερα από τα μισά μοντέλα της γκάμας Audi Sport θα προσφέρονται σε μερικώς ή πλήρως ηλεκτροκίνητη μορφή ήδη από το 2024, αριθμός που μάλλον θα έχει φτάσει στο 80% μέχρι το 2026.

Όσο λοιπόν προλαβαίνουμε ακόμη θα απολαμβάνουμε τέτοιες κατασκευές, αφού ακόμα και το σύμπαν φαίνεται πως συνωμοτεί υπέρ μας για να μας δώσει αυτή την ευκαιρία. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι η πανευρωπαϊκή παρουσίαση ενός τέτοιου αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας… Οι ιθύνοντες της Audi οργάνωσαν μια σφιχτή χρονικά, αλλά πλούσια σε περιεχόμενο εκδήλωση, που περιλάμβανε αρκετές εναλλακτικές διαδρομές, οδήγηση στην πίστα των Μεγάρων, αλλά και έναν ειδικά προετοιμασμένο χώρο για την ανάλυση των drift ικανοτήτων του νέου RS 3.

*Διαβάστε περισσότερα από τις εντυπώσεις μας πίσω από το τιμόνι του νέου Audi RS 3, στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή