Στα ανανεωμένα «Ταξίδια» Δεκεμβρίου απολαμβάνουμε τις χαρές του χειμώνα – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Στα ανανεωμένα «Ταξίδια» Δεκεμβρίου απολαμβάνουμε τις χαρές του χειμώνα – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Ταξίδια, το αγαπημένο περιοδικό που ταξιδεύει τους αναγνώστες της Καθημερινής για περισσότερα από 20 χρόνια, έρχεται την Κυριακή 21 Νοεμβρίου μαζί με την Καθημερινή. Πλουσιότερο και καλύτερο από ποτέ, με ιδέες και προτάσεις για εορταστικές εξορμήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  • Νυμφαίο, Βίτσα, Μέτσοβο, Μεγάλο Χωριό, Πορταριά, Δημητσάνα: Τα χωριά της ελληνικής υπαίθρου γίνονται η βάση μας για τις πιο ωραίες εκδρομές του Δεκεμβρίου. Απολαμβάνουμε τη χειμωνιάτικη φύση, οργανώνουμε δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ανακαλύπτουμε μια Ελλάδα που δεν γνωρίζουμε και που δεν σταματά να μας εκπλήσσει.
  • 60 ξενώνες για όλα τα budget: Η διαμονή απογειώνει το ταξίδι. Η θαλπωρή που εμπνέουν οι χώροι, το πλούσιο παραδοσιακό πρωινό αλλά και η ζεστασιά των ανθρώπων αναβαθμίζουν την εμπειρία. Ετοιμάσαμε για εσάς έναν πλήρη οδηγό με ποιοτικά καταλύματα από 50 ευρώ για τις αποδράσεις σας από τη Θράκη έως την Πελοπόννησο.
  • Τα Χριστούγεννα που μας έλειψαν: Λονδίνο, Πράγα, Βιέννη, Παρίσι και Νέα Υόρκη φορούν τα καλά τους και μας υποδέχονται με γιορτινές αγορές, λαμπερή ατμόσφαιρα και θεάματα για όλη την οικογένεια. 

Τα «Ταξίδια» Δεκεμβρίου κυκλοφορούν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου μαζί με την «Καθημερινή»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή