Στους 4 Τροχούς Δεκεμβρίου αναδεικνύουμε τα καλύτερα μοντέλα της χρονιάς – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Στους 4 Τροχούς Δεκεμβρίου αναδεικνύουμε τα καλύτερα μοντέλα της χρονιάς – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

54" χρόνος ανάγνωσης

Αριστεία 2021-2022.

Στους 4Τροχούς Δεκεμβρίου επιλέγουμε τα δέκα καλύτερα μοντέλα της χρονιάς. Όπως κάθε χρόνο, η συντακτική ομάδα του περιοδικού αναδεικνύει τα αυτοκίνητα τα οποία ξεχώρισαν ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα που παρουσιάστηκαν τους τελευταίους μήνες. Αυτοκίνητα που έχουν κάτι να προτείνουν με τη φιλοσοφία τους, την τεχνολογία τους ή με τον τρόπο που απευθύνονται στον υποψήφιο αγοραστή. Άξιο προσοχής, πάντως, είναι πως ανάμεσα στα Αριστεία του 2021, τα πέντε είναι αμιγώς ηλεκτρικά ή προσφέρονται και σε ηλεκτρική εκδοχή, ενώ τα εννέα από τα δέκα ανήκουν στην κατηγορία των SUV.

Στους 4Τροχούς Δεκεμβρίου μπορείτε επίσης να διαβάσετε αποκλειστικά τις πρώτες μας εντυπώσεις από το GR86, το νέο σπορ αυτοκίνητο της Toyota, αλλά και από το Renault Megane E-tech Electric, το οποίο συγκρίνουμε με το επίσης αμιγώς ηλεκτρικό Cupra Born.

Στο ίδιο τεύχος, εισχωρούμε στα άδυτα του σχεδιαστικού κέντρου της Peugeot, στο Βελιζί, για μια αποκλειστική φωτογράφιση του πρωτοτύπου e-Legend, αλλά και για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον δημιουργό του και νυν επικεφαλής σχεδιασμού της γαλλικής φίρμας, Ματιάς Οσάν.

Κυκλοφορεί στις 5 Δεκεμβρίου με την «Καθημερινή» της Κυριακής