Αναδεικνύουμε τα δέκα καλύτερα μοντέλα της χρονιάς, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αναδεικνύουμε τα δέκα καλύτερα μοντέλα της χρονιάς, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να απέχουμε ακόμη σχεδόν μία δεκαετία από το ορόσημο που έθεσε η κυβέρνηση για την πώληση μόνο ηλεκτρικών αυτοκινήτων, εντούτοις ήδη τα μισά από τα φετινά μας Αριστεία είναι αμιγώς ηλεκτρικά ή προσφέρονται και σε ηλεκτροκίνητη εκδοχή.

Ίσως η αναλογία αυτή να απέχει παρασάγγας από τις σημερινές προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού, ας θυμηθούμε όμως αντίστοιχα την εποχή που οι κατασκευαστές άρχισαν να μας βομβαρδίζουν με υπερυψωμένες κατασκευές, και σήμερα αυτές έχουν κατακτήσει όλες τις κατηγορίες. Το αποτέλεσμα είναι ότι εννέα από τις δέκα επιλογές μας για το 2021 ανήκουν στην κατηγορία των crossover.

Αν κάποιος, λοιπόν, ήθελε να κάνει μια διαπίστωση μέσα από τη νέα αυτήν πραγματικότητα, αυτή θα ήταν ότι η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται σε θέση να μας προσφέρει συναρπαστικές κατασκευές, ανεξαρτήτως κατηγορίας αμαξώματος, αλλά και της τεχνολογίας κάτω από το καπό των αυτοκινήτων.

*Διαβάστε περισσότερα για τα Αριστεία 2021-2022 στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή