Μόνικα, επόμενη στάση: Χόλιγουντ – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Μόνικα, επόμενη στάση: Χόλιγουντ – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Μόνικα «ντύνει» με 10 τραγούδια το (πολλών αστέρων) σκηνοθετικό ντεμπούτο της Maggie Gyllenhaal, αφηγείται στο «Κ» το πρώτο κεφάλαιο μιας νέας, ονειρεμένης καριέρας που ξεκινά. Και γίνεται εξώφυλλο στο νέο τεύχος του περιοδικού ποζάροντας στον καλό της φίλο Νίκο Αλιάγα με φόντο τον πύργο του Άιφελ.

Παραμονές της μεγάλης πρεμιέρας του Μπαλέτου της Λυρικής, ο Κωνσταντίνος Ρήγος προσκάλεσε το «Κ» στις πρόβες μιας παράστασης που προσεγγίζει το κλασικό έργο του Τσαϊκόφσκι «Καρυοθραύστης» με τόλμη και ανατρεπτικότητα.

Στηνόμαστε μπροστά από τις οθόνες μας για να δούμε το σίκουελ του Sex & the city και διαπιστώνουμε πόσο ο χρόνος άλλαξε τις πρωταγωνίστριες του διάσημου σίριαλ, αλλά κυρίως εμάς.

Μυρωδιές από καβουρδισμένα αμύγδαλα και εκλεκτά βούτυρα στην κουζίνα, σπάνια ευρωπαϊκά τυριά και γλυκά-στολίδια στο τραπέζι. Πίσω από τα γιορτινά γεύματα των ονείρων μας βρίσκονται αυτοί οι μερακλήδες προμηθευτές που μας «φτιάχνουν» τα Χριστούγεννα.

Ο διάσημος ηθοποιός Ντένζελ Ουάσινγκτον σε μια εφ’ όλης ύλης συνέντευξη με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη νέα ταινία του Τζόελ Κοέν «The tragedy of Macbeth» στο πλευρό της Φράνσις ΜακΝτόρμαντ.

 

Μη χάσετε το νέο τεύχος του ανανεωμένου περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 19 Δεκεμβρίου μαζί με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή