Ο Σνούπυ επιστρέφει – Στο περιοδικό «Κ» εκτάκτως την Παρασκευή 24/12 με την «Καθημερινή»

Ο Σνούπυ επιστρέφει – Στο περιοδικό «Κ» εκτάκτως την Παρασκευή 24/12 με την «Καθημερινή»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αξεπέραστη σειρά κόμικς με τον Σνούπυ και την παρέα του έρχεται τον Ιανουάριο στην «Καθημερινή» και η «μαμά» της οικογένειας, Τζιν Σουλτς, χήρα του δημιουργού Τσαρλς Σουλτς, μιλάει στο «Κ». Στο πρωτοχρονιάτικο φύλλο της εφημερίδας θα βρείτε ένα συλλεκτικό ημερολόγιο τοίχου που θα σας φέρνει χαμόγελο στα χείλη κάθε πρώτη του μήνα για όλο το 2022, ενώ τις τέσσερις επόμενες Κυριακές του μήνα θα ακολουθήσουν τέσσερις τόμοι της ανθολογίας Peanuts – κάθε Κυριακή, με «στριπάκια» Peanuts που δημοσιεύονταν σε χιλιάδες εφημερίδες στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο από το 1952.

Αεικίνητος και μουλτιτάσκινγκ, με μια πορεία διαρκώς ανοδική, που φέτος φλερτάρει με τα Όσκαρ, πιστεύει ακράδαντα ότι διανύουμε μια ανώριμη εποχή γεμάτη ανώριμες ατομικότητες, στην οποία ένας ώριμος συναισθηματικά άνθρωπος δεν θέλει να ερωτευτεί, αλλά να αγαπήσει. Ο Αργύρης Πανταζάρας αποκαλύπτεται στο «Κ» μέσα από 21 (εξομολογητικές) απαντήσεις, λίγο πριν από το τέλος του ’21.       

Η ελεύθερη δύτρια Johanna Nordblad κατάφερε να μετατρέψει ένα σοβαρό ατύχημα σε ευκαιρία και σήμερα θεωρείται κορυφαία σε μια δραστηριότητα απαγορευμένη για τους κοινούς θνητούς: την κατάδυση κάτω από τους πάγους. Ένα συναρπαστικό φωτογραφικό θέμα.

Στο νέο τεύχος του «Κ» κερνάμε κοκτέιλ! Πέντε από τα καλύτερα μπαρ της Αθήνας μοιράζονται μαζί μας από μία συνταγή για εύκολα, γιορτινά ποτά.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του ανανεωμένου περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου μαζί με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή