ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Εκτάκτως την Παρασκευή 31/12 με την «Καθημερινή» της Κυριακής: «Ημερολόγιο Snoopy», «4 Τροχοί», «Κ»

Εκτάκτως την Παρασκευή 31/12 με την «Καθημερινή» της Κυριακής: «Ημερολόγιο Snoopy», «4 Τροχοί», «Κ»

Φέτος κάνουμε ποδαρικό με Peanuts

Το συλλεκτικό ημερολόγιο του Σνούπυ και της παρέας του έρχεται στην «Καθημερινή» εκτάκτως την Παρασκευή 31/12

Εκτάκτως την Παρασκευή 31/12 με την «Καθημερινή» της Κυριακής: «Ημερολόγιο Snoopy», «4 Τροχοί», «Κ»-1

Τα θρυλικά στριπς του Τσαρλς Σουλτς που άλλαξαν την παγκόσμια ιστορία των κόμικς, επιστρέφουν πιο επίκαιρα από ποτέ και υπόσχονται να χαρίσουν στο 2022 λίγη από τη λάμψη και την αίγλη των ηρώων τους. 

Ο Τσάρλυ Μπράουν, η Λούσυ, ο Γούντστοκ και φυσικά ο Σνούπυ ξεπηδούν από τις οθόνες και τα βιβλία σε ένα ημερολόγιο που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι και δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Αλήθεια, «ποιος έκλεψε την κουβέρτα του Λάινους;». Φτάνουν 12 μήνες για να λυθεί το μυστήριο; 

Φέτος κάνουμε ποδαρικό με Peanuts! Αναζητήστε το συλλεκτικό ημερολόγιο του Σνούπυ και της παρέας του στην Καθημερινή της Κυριακής που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 31/12.

 

Στους 4Τροχούς Ιανουαρίου παρουσιάζουμε όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν το 2022 – Εκτάκτως την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου με την «Καθημερινή»

Εκτάκτως την Παρασκευή 31/12 με την «Καθημερινή» της Κυριακής: «Ημερολόγιο Snoopy», «4 Τροχοί», «Κ»-2

Στους 4Τροχούς Ιανουαρίου παρουσιάζουμε πώς θα εξελιχθεί ο χάρτης της αυτοκίνησης στους επόμενους δώδεκα μήνες. Περισσότερα από σαράντα νέα μοντέλα ετοιμάζεται να παρουσιάσει η αυτοκινητοβιομηχανία, με ιδιαίτερη έμφαση φυσικά στον εξηλεκτρισμό των κινητήριων μονάδων τους, ενώ την ίδια στιγμή μια σειρά από σημαντικά έργα εκκινούν μέσα στο 2022, τα οποία διαμορφώνουν ένα νέο τοπίο στις μετακινήσεις μας.

Με τη μικροκινητικότητα να έχει επαναπροσδιορίσει τις αστικές μετακινήσεις, η Citroen ξαφνιάζει με ένα μικρό ηλεκτρικό τετράτροχο, που δεν έρχεται να ανταγωνιστεί τα κλασικά αυτοκίνητα, αλλά το σκούτερ, το Uber ή τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Οδηγούμε το Ami στην Αθήνα αλλά και στα Χανιά, στο Ενετικό Λιμάνι και στα στενά του ιστορικού κέντρου, προσπαθώντας να φανταστούμε την επόμενη μέρα της κυκλοφορίας στις πόλεις.

Στο μεταξύ η πλειονότητα των αγοραστών επιλέγει αυτοκίνητα από την κατηγορία των SUV, όπου η έλευση του Toyota Yaris Cross αναμένεται να ταράξει τα νερά. Συγκρίνουμε την υβριδική του έκδοση με την πετρελαιοκίνητη του Peugeot 2008, που μέχρι σήμερα κυριαρχεί στην κατηγορία των B-SUV.

Κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

 

Ο δικός μας αποχαιρετισμός στο 2021 – Στο περιοδικό «Κ» εκτάκτως την Παρασκευή 31/12 με την «Καθημερινή»

Εκτάκτως την Παρασκευή 31/12 με την «Καθημερινή» της Κυριακής: «Ημερολόγιο Snoopy», «4 Τροχοί», «Κ»-3

Στο τελευταίο τεύχος της χρονιάς, συνεργάτες του «Κ» και της «Καθημερινής» επιλέγουμε από ένα θέμα που μας συγκίνησε τους προηγούμενους 12 μήνες, σε έναν άτυπο (και λίγο πιο προσωπικό) αποχαιρετισμό στη χρονιά που φεύγει.

Μπορεί ένα βιβλίο που καλύπτει επτά βασικούς ιστορικούς κύκλους της σύγχρονης Ελλάδας να μετουσιωθεί σε τηλεοπτικό προϊόν με πλοκή και σασπένς που θα ζήλευε μια συναρπαστική σειρά μυθοπλασίας; Ναι, αν πρόκειται για τη νέα μίνι σειρά ντοκιμαντέρ 7 επεισοδίων του καθηγητή Στάθη Καλύβα «Καταστροφές και Θρίαμβοι» που κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ στις 6 Ιανουαρίου.

Η Γερμανίδα Κλόντια Σίφερ, μία από τις γυναίκες που προσδιόρισαν την έννοια του «σούπερ μόντελ», στα 51 χρόνια της πια, επιμελείται μια έκθεση και μία έκδοση για το υπερθέαμα της μόδας της δεκαετίας του ’90 και μιλά στο «Κ» για μια εποχή κατά την οποία «το αδύνατο έγινε δυνατό».

Στο νέο τεύχος του «Κ» «σκανάρουμε» τις θεατρικές πιάτσες της Αθήνας και διαλέγουμε τα καλύτερα μέρη για φαγητο, ποτό και κουβέντα μετά την παράσταση.

 

Κυκλοφορούν εκτάκτως την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου με την «Καθημερινή» της Κυριακής