ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Κάθε Μέρα μια Συλλεκτική Έκδοση μαζί με την Καθημερινή

Αναζητήστε την καθημερινά στα περίπτερα.

kathe-mera-mia-syllektiki-ekdosi-mazi-me-tin-kathimerini-561658870

Το πρώτο φύλλο της «Καθημερινής» κυκλοφόρησε στις 15 Σεπτεμβρίου 1919, ενώ τα ελληνικά στρατεύματα βρίσκονταν στη Σμύρνη ήδη από τις 2 Μαΐου 1919. Έκτοτε, η «Κ» παρακολούθησε στενά την πορεία της Μικρασιατικής Εκστρατείας κι αποτύπωσε την εξέλιξή της, την ατμόσφαιρα αλλά και τις αντιπαραθέσεις της εποχής με καθημερινή αρθρογραφία, ανταποκρίσεις από τη Μικρά Ασία, παρεμβάσεις στρατιωτικών και πολιτικών, συνεντεύξεις, μαρτυρίες, εκθέσεις και έγγραφα, καθώς και με πλήθος άρθρων γνώμης του εκδότη της Γεώργιου Αγγ. Βλάχου. Η ανατύπωση μερικών χαρακτηριστικών φύλλων της «Κ», τα οποία κυκλοφόρησαν την περίοδο 1919-1922 και θα συνοδεύουν στο εξής την εφημερίδα κάθε Πέμπτη και Παρασκευή μεταφέρει τον σημερινό αναγνώστη στο κλίμα της εποχής και του δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει βήμα-βήμα της εξέλιξη της Μικρασιατικής Εκστρατείας έως και την Καταστροφή της Σμύρνης το 1922.

Στη Μικρασιατική Εκστρατεία είναι αφιερωμένα και τα Ντοκουμέντα της «Κ», που κυκλοφορούν κάθε Τρίτη. Εμπλουτισμένα με πλούσιο εικονογραφικό υλικό, τα κείμενά τους παρουσιάζουν γνωστές και άγνωστες πτυχές της, δίνοντας τον λόγο σε επώνυμους κι ανώνυμους πρωταγωνιστές της περιόδου 1919-1922.

Και κάθε Τετάρτη, για μια ακόμη χρονιά, κυκλοφορούν τα Θέματα Υγείας, οι ειδικές εκδόσεις του Harvard Health Publishing με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ιατρική.

Η “Καθημερινή”, το 2022, σας προσφέρει κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή μια συλλεκτική έκδοση. Αναζητήστε την καθημερινά στα περίπτερα.