ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

22 τάσεις για το 2022 – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

22-taseis-gia-to-2022-sto-periodiko-k-ayti-tin-kyriaki-me-tin-kathimerini-561668167

Στο νέο τεύχος του «Κ» η κορυφαία παγκοσμίως trendspotter Μάριαν Σάλζμαν εξηγεί στο «Κ» γιατί πιστεύει ότι το χάος θα συνεχίσει να κυριαρχεί και τη νέα χρονιά, πώς η ψυχική υγεία θα έρθει στο προσκήνιο, γιατί η κοινωνική αποστασιοποίηση ήρθε για να μείνει και πόσο σημαντική θα αποδειχθεί η ικανότητα να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές.

Ο καταξιωμένος επιχειρηματίας Μάρκος Βερέμης, εμπνευστής των Innovative Greeks, δεν πιστεύει σε «καλούς» και «κακούς» Έλληνες, αλλά σε χειροπιαστές αξίες που μπορούν να αλλάξουν μια ολόκληρη χώρα και να την συμφιλιώσουν με τους συμπατριώτες μας που διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Ένας σκληρός, αλλά γοητευτικός κόσμος ξετυλίγεται μέσα από τις σελίδες των αστυνομικών μυθιστορημάτων που έρχονται από τη Νότια και Κεντρική Αμερική και ο Ανδρέας Αποστολίδης, σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Λάτιν νουάρ, μας βοηθάει να τον γνωρίσουμε.

Μια ζωή βλέπουμε τη λίμνη Υλίκη μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου να στραφταλίζει στα δεξιά της εθνικής οδού, σε κάθε ταξίδι προς τον βορρά ή αντίστροφα. Τι θα λέγατε για μια πραγματική ταξιδιωτική εμπειρία με προορισμό την ίδια την Υλίκη αυτή τη φορά;

Μέσα σε δύο φέτες ψωμί χωράνε ένα σωρό εκλεκτά υλικά. Ποιοτικά ψωμιά, πρωτότυπες γεμίσεις και προσοχή στη δομή (σημαντικό!) κάνουν τα σάντουιτς που δοκιμάσαμε να ξεχωρίζουν. Από το bagel με salted beef μέχρι το ρυζόψωμο με γουρουνοπούλα, τα λιγουρευόμαστε όλα.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του ανανεωμένου περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 16 Ιανουαρίου μαζί με την «Καθημερινή» της Κυριακής.