«Ταξίδια» Φεβρουαρίου: το όνειρο της απόδρασης σε ένα περιοδικό, την Κυριακή 23/1 με την Καθημερινή

«Ταξίδια» Φεβρουαρίου: το όνειρο της απόδρασης σε ένα περιοδικό, την Κυριακή 23/1 με την Καθημερινή

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα «Ταξίδια» Φεβρουαρίου απολαμβάνουν τη χαρά του slow travel, ταξιδεύοντας με τρένο στην Ελλάδα και στον κόσμο. Γέφυρες, γαλαρίες, μοναδικά τοπία και μυθικές σιδηροδρομικές διαδρομές εμπνέουν τις επόμενες αποδράσεις μας. Πρώτος σταθμός, Φλώρινα. Δυόμιση ώρες απέχει με το τρένο από τη Θεσσαλονίκη η πιο ποιητική πόλη του ελληνικού χειμώνα. Ανακαλύπτουμε τα κλασικά και τα καινούργια στέκια της, αντιστεκόμαστε στο κρύο και… περνάμε καλά! Επόμενη στάση, Καλάβρυτα και ο διαχρονικά αγαπημένος Οδοντωτός. Με αφορμή την ιστορική σιδηροδρομική γραμμή, οργανώνουμε μία απόδραση στις πλαγιές του Χελμού που τα έχει όλα.

Όμως δεν γίνεται χειμώνας χωρίς Αράχωβα. H γοητευτική κωμόπολη του Παρνασσού έχει το know-how για ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο. Οι πιο χρήσιμες διευθύνσεις, οι δημιουργικοί άνθρωποι, οι κοντινές εκδρομές που δεν πρέπει να χάσετε.

Το Ντουμπάι της υπερβολής, των ρεκόρ και των ανθρώπινων θαυμάτων φιλοξενεί έως τον Μάρτιο τη διεθνή έκθεση Expo 2020 και πρωταγωνιστεί στην ταξιδιωτική επικαιρότητα. Ο Χρήστος Ζαμπούνης «βλέπει» πίσω από τα προφανή στο εμιράτο-υπερπαραγωγή και μας το συστήνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Επιτέλους… Αμερική! Μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών, σχεδιάζουμε ένα χορταστικό road trip στη Νότια Καλιφόρνια: από τη Σάντα Μπάρμπαρα στο Μαλιμπού και από την Πασαντίνα στο Παλμ Σπρινγκς, αυτό το ταξίδι είναι εμπειρία ζωής.

Τα «Ταξίδια» κυκλοφορούν την Κυριακή 23 Ιανουαρίου με την Καθημερινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή