Παραλλαγές καλοκαιριού – Στα «Ταξίδια» Ιουνίου αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Παραλλαγές καλοκαιριού – Στα «Ταξίδια» Ιουνίου αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πού μας βρίσκουν τα πρώτα σαββατοκύριακα του φετινού καλοκαιριού; Στην Κύθνο, το Κυκλαδονήσι των χαμηλών τόνων, των αρχαίων μονοπατιών, των απίθανων παραλιών και των δημιουργικών ανθρώπων; Στη Χίο των μεσαιωνικών οικισμών και των εύφορων περιβολιών, η οποία, γνωστή και άγνωστη, μας αποκαλύπτεται από τον βορρά έως τον νότο μέσα από 10+1 συναρπαστικές εμπειρίες για κάθε τύπο ταξιδιώτη; Ή στα Χανιά, που υποδέχθηκαν πριν από λίγες εβδομάδες το ολοκαίνουργιο Αρχαιολογικό Μουσείο τους και μέρα με τη μέρα εξελίσσονται σε δυναμικό προορισμό πολιτισμού; 

Τα «Ταξίδια» Ιουνίου μας συναντούν στην Ελλάδα και μας μεταφέρουν στον κόσμο, δείχνοντας μας πώς να ζούμε δυνατά την κάθε στιγμή. Στη Βενετία της 59ης Μπιενάλε, των γοτθικών palazzi και των πληθωρικών μουσείων απολαμβάνουμε τέχνη σε γενναίες δόσεις και οργανώνουμε τη λίστα με τις πιο χρήσιμες και επικαιροποιημένες διευθύνσεις στην πόλη. Μοιραζόμαστε μαζί σας τις αγαπημένες μας all-day συνήθειες στο Λος Άντζελες και, επιστρέφοντας στη Μεσόγειο, ακολουθούμε τον Αλέξανδρο Μασσαβέτα σε ένα ιδιαίτερο οδοιπορικό στα Μικρασιατικά παράλια, από το Αϊβαλί και το Μοσχονήσι στην Πέργαμο και τη λίμνη Μπάφα. 

Τα «Ταξίδια» Ιουνίου κυκλοφορούν την Κυριακή 15 Μαΐου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή