Βurger στο σπίτι: το μοναδικό ελληνικό βιβλίο με 46 συνταγές από τους εξπέρ του είδους

Βurger στο σπίτι: το μοναδικό ελληνικό βιβλίο με 46 συνταγές από τους εξπέρ του είδους

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πόσες συνταγές για μπέργκερ ξέρετε; Πόσες φορές έχετε λαχταρίσει ένα μπαμπάτσικο μπέργκερ με αφράτο ψωμάκι πατάτας ή βουτυρένιο μπριός και στρώσεις από ζουμερό μπιφτέκι, λιωμένο τυρί, τραγανές ροδέλες κρεμμυδιού και γλυκοπικάντικη σάλτσα bbq; Έχετε ζηλέψει να κάθεστε σε δροσερές σκιές με παγωμένες μπίρες στο χέρι και στα κάρβουνα να ψήνονται αρωματικά μπιφτέκια;

Γνωρίζετε τη διαφορά ανάμεσα σε ένα μπιφτέκι, ένα burger και σε ένα smash burger;

Κι ακόμα, έχετε ζηλέψει τα μπέργκερ των αγαπημένων σας μπεργκεράδικων και θα θέλατε να μάθετε να τα ετοιμάζετε στο σπίτι; Αυτά με τα σιγοκαπνισμένα κρέατα και το γλάσο μπέρμπον ή με μοσχαρίσιο κιμά και μανιτάρια, με καραμελωμένα κρεμμύδια, με παστράμι και τηγανητά αυγά, με σάλτσα ροκφόρ και τραγανές φέτες μπέικον.

Έχετε δοκιμάσει μπέργκερ κόκορα, μπέργκερ προβατίνας ή γαριδομπέργκερ σε μαύρο ψωμάκι ζυμωμένο με μελάνι σουπιάς;

Δεν τρώτε κρέας; Είστε ψαροφάγοι, χορτοφάγοι, βίγκαν, χορτοφάγοι αλλά τρώτε αυγά (ovo-vegetarian), τρώτε τα πάντα αλλά λατρεύετε τη γεύση των λαχανικών και τη γήινη νοστιμιά των οσπρίων; 

Με το νέο βιβλίο του Γαστρονόμου «Burger στο σπίτι» θα ετοιμάσουμε αυτές και άλλες πολλές συνταγές και θα απολαύσουμε τέλεια μπέργκερ. 

Θα λυθούν όλες σας οι απορίες, από το πώς ανάβουμε τα κάρβουνα, πώς ψήνουμε σωστά στην ψησταριά γκαζιού, πώς ετοιμάζουμε το καλύτερο μείγμα για μπιφτέκι, πώς δεν θα κολλήσει στη σχάρα, πώς φτιάχνουμε τα πιο αφράτα ψωμάκια αλλά και τέλεια σπιτική κέτσαπ.

Ένα βιβλίο, 100 σελίδες, 46 συνταγές για τα καλύτερα μπέργκερ της ζωής μας.

Κυκλοφορεί την Κυριακή 22 Μαΐου με την «Καθημερινή».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή