Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ στην «K»: «Όχι» σε κατάχρηση της ρήτρας διαφυγής

Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ στην «K»: «Όχι» σε κατάχρηση της ρήτρας διαφυγής

Διαβάστε στην Καθημερινή της Κυριακής, που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα Σάββατο: Τι δηλώνει για τις αμυντικές δαπάνες, τον πληθωρισμό, τις διμερείς επενδύσεις και το ελληνικό χρέος

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διακριτικές αποστάσεις από την εισήγηση της Κομισιόν για παράταση της δημοσιονομικής ευελιξίας και το 2023 τηρεί με αποκλειστική συνέντευξη στην «K» ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Κρίστιαν Λίντνερ, ο οποίος προτρέπει «να εξετάσουμε επακριβώς ποιες δαπάνες είναι πραγματικά απαραίτητες».

Ο κ. Λίντνερ αναφέρεται με θετικά λόγια στην πρόοδο της ελληνικής οικονομίας, βάζει φρένο στις προσδοκίες για αλλαγή των δημοσιονομικών κανόνων της Ευρωζώνης και αναγνωρίζει ότι ήταν λάθος της Γερμανίας η μονομερής εξάρτηση από το φυσικό αέριο της Ρωσίας.

Διαβάστε στην Καθημερινή της Κυριακής, που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα Σάββατο: Τι δηλώνει για τις αμυντικές δαπάνες, τον πληθωρισμό, τις διμερείς επενδύσεις και το ελληνικό χρέος.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή